Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Thermisch gemodificeerd tuinhuis

U wilt een tuinhuis in uw tuin neer laten zetten, maar wilt dit op een zo natuurlijk mogelijke manier laten doen? Tuinhuiscentrum van de Munckhof heeft dan de oplossing voor u. Een thermisch gemodificeerd tuinhuis is namelijk een uitstekende optie. Een thermisch gemodificeerd tuinhuis biedt de perfecte combinatie van functionaliteit en esthetiek. Hiermee voegt u een prachtig natuurlijk element toe aan uw tuin, dat ook nog eens duurzaam en weerbestendig is. Met een thermisch gemodificeerd tuinhuis geniet u optimaal van de warme uitstraling van hout, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over kromtrekken, schimmels of insectenplagen.

Wat is een thermisch gemodificeerd tuinhuis precies?

Laten we even kort uitleggen wat een thermisch gemodificeerd tuinhuis precies is. Dit is een tuinhuis dat is gemaakt van hout dat een speciaal behandelingsproces heeft ondergaan. Tijdens dit proces, dat ook wel thermische modificatie wordt genoemd, wordt het hout verhit onder gecontroleerde omstandigheden. De chemische en fysieke eigenschappen van het hout worden hierdoor veranderd. Het resultaat? Hout dat beter bestand is tegen weersinvloeden zoals UV-straling en temperatuurschommelingen. Niet onbelangrijk: thermisch gemodificeerd hout heeft een prachtige donkere kleur met een natuurlijke uitstraling die perfect past bij uw tuinomgeving!

Soortgelijke projecten

Wat is er nog meer mogelijk met een tuinhuis?

U heeft met uw tuinhuis een breed scala aan mogelijkheden. Denk er bijvoorbeeld eens over om een extra terras of overkapping aan uw tuinhuis toe te voegen. Zo creëert u een multifunctionele buitenruimte waar u kunt ontspannen, een barbecue kunt houden of mensen kunt ontvangen. Ook zaken als extra opbergruimte, mooie ramen of zelfs een zolder met slaapkamer behoren tot de mogelijkheden.

Tuinhuiscentrum van de Munckhof maakt uw droomtuinhuis

Wij maken tuinhuizen van uitstekende kwaliteit, waarbij we uw buitenverblijf thermisch kunnen modificeren voor u. Daarnaast mag u bij ons rekenen op vakmanschap, duurzaamheid en een persoonlijke benadering. Bovendien: op ons showterrein kunt u verschillende tuinhuizen bekijken en inspiratie opdoen voor uw eigen tuin.

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.