Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Houten garage van Douglas hout

Met een houten garage kiest u voor een duurzame oplossing. Dit is een type garage dat lang meegaat, dan sterk is en dat daarbij ook nog eens heel mooi is. Tuinhuiscentrum van de Munckhof maakt graag een houten garage voor u. U heeft hierbij de keuze uit meerdere verschillende soorten hout. Douglas hout is een van de opties. Dit is een prachtige, duurzame soort hout die we veel gebruiken bij het maken van onze overkappingen, garages en tuinhuisjes.

Waarom kiezen voor Douglas hout voor uw garage?

We kunnen u meerdere voordelen opnoemen waarom Douglas hout een goede keuze is als u een houten garage wilt laten maken. Douglas hout staat bekend om zijn duurzaamheid en natuurlijke weerstand tegen rot, schimmel en insecten. Het is dan ook algemeen bekend dat dit een van de meest duurzame houtsoorten is die in Europa voorkomen. Een garage gemaakt van Douglas hout kan vele jaren meegaan. Zelfs de ruwste weersomstandigheden kan de garage weerstaan.

In elke maat leverbaar

Alle soorten tuinhuizen zijn op maat leverbaar. Groot of klein, wij maken het mogelijk.

Bekijk maatwerk

Keuze in daktype

Het type dak kan een grote invloed hebben op de stijl van uw tuinhuis. Daarom bieden wij vele verschillende soorten daktypen.

Bekijk daktypes

Keuze in houtsoort

Gaat u voor een moderne of landelijke stijl? Met de verschillende houtsoorten is uw tuinhuis volledig aan te passen aan uw wensen.

Bekijk houtsoorten

Kleurkeuze

U kunt uw tuinhuis meer of juist minder laten opvallen door de keuze uit verschillende beschikbare kleuren.

Bekijk kleuren

Extra opties

Naast de keuze uit hout, daktype, maat en kleur zijn er nog meer extra opties beschikbaar, zoals verschillende soorten ramen.

Bekijk de opties

We begeleiden u graag tijdens het gehele proces

Wij delen graag onze kennis. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze adviseurs tekenen het allemaal voor u uit

Tijdens het adviesgesprek met onze adviseurs staan uw wensen centraal. Bent u er al uit of bent u nog in de verkennende fase, wij helpen u graag verder. Op ons showterrein van 1000 m2 kunnen wij u vele mogelijkheden tonen. Alles wat u hier vindt, is aan te passen aan uw wensen.

Tekenen

Nadat onze adviseurs uw wensen in beeld hebben gebracht en u hebben voorzien van een passende offerte, komen onze werkvoorbereiders in beeld. Zij verzorgen een werktekening met bijbehorende 3D aanzichten om u een perfect beeld te geven van wat u straks van ons kunt verwachten. Deze zullen zij ook ter controle naar u toesturen, zodat wij zeker weten dat we uw wensen goed hebben vertaald.

Productie

Na akkoord op de werktekening gaat uw order in productie. In onze eigen werkplaats met ervaren vakmensen wordt uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur geproduceerd.

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken wij alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij bijna al uw wensen vervullen.

Montage

Als de productie gereed is, staan onze montageteams klaar om voor u aan de slag te gaan.

Zij zullen, afhankelijk van de grootte van het project, uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur binnen één tot enkele dagen voor u monteren.

Soortgelijke projecten

Nog meer voordelen van een garage van Douglas hout

Douglas hout heeft een hoge dichtheid en sterkte. Zodoende is het een uitstekende keuze voor constructieve toepassingen, zoals een garage. Doordat het amper krimpt of uitzet, is het een stabiel materiaal met weinig risico op kromtrekken of scheuren. Daarbij heeft Douglas hout een warme kleur en een mooie houtnerf. Door deze natuurlijke uitstraling past het goed bij verschillende omgevingen en stijlen. De ideale keuze voor een vleugje natuurlijke schoonheid in uw tuin.

Een garage van Douglas hout die er uitziet zoals u dat wenst

Een garage van Douglas hout kan ook nog eens worden afgewerkt met verf, beits of olie om de levensduur te verlengen en de uitstraling aan te passen aan uw specifieke wensen. We vertellen u hier graag persoonlijk meer over. Schroom dan ook niet om een afspraak met ons te maken voor een rondleiding op ons showterrein. Hier krijgt u een goede indruk en nemen wij uw wensen met u door!

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.