Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Prieel 8 hoekig

Bent u op zoek naar een overkapping voor in uw tuin? Er zijn dan verschillende opties waar u uit kunt kiezen. Van terrasoverkappingen en pergola's tot veranda's en tuinhuisjes, elke soort overkapping biedt unieke voordelen. Tuinhuiscentrum van de Munckhof gaat hier graag mee aan de slag voor u. Zo kunnen we bijvoorbeeld een prieel voor u maken. Dit is een overkapping met een charmante en klassieke uitstraling. Een prieel is een vrijstaande structuur, voorzien van een open of gedeeltelijk afgesloten ontwerp, dat wordt ondersteund door zuilen of palen.

Een prieel aan uw tuin toevoegen

Een prieel is een mooie toevoeging voor elke tuin. We hebben het hier over een tuinstructuur die een overdekte ruimte biedt om te ontspannen, te socializen of te genieten van het buitenleven. Meestal is een prieel 8-hoekig of rond. We kunnen ze in verschillende maten voor u bouwen, afhankelijk van de beschikbare ruimte en uw eigen persoonlijke voorkeuren. Een prieel is een ideale plek om gezellig buiten te eten, de schaduw op te zoeken, of om een feestje te houden.

In elke maat leverbaar

Alle soorten tuinhuizen zijn op maat leverbaar. Groot of klein, wij maken het mogelijk.

Bekijk maatwerk

Keuze in daktype

Het type dak kan een grote invloed hebben op de stijl van uw tuinhuis. Daarom bieden wij vele verschillende soorten daktypen.

Bekijk daktypes

Keuze in houtsoort

Gaat u voor een moderne of landelijke stijl? Met de verschillende houtsoorten is uw tuinhuis volledig aan te passen aan uw wensen.

Bekijk houtsoorten

Kleurkeuze

U kunt uw tuinhuis meer of juist minder laten opvallen door de keuze uit verschillende beschikbare kleuren.

Bekijk kleuren

Extra opties

Naast de keuze uit hout, daktype, maat en kleur zijn er nog meer extra opties beschikbaar, zoals verschillende soorten ramen.

Bekijk de opties

We begeleiden u graag tijdens het gehele proces

Wij delen graag onze kennis. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze adviseurs tekenen het allemaal voor u uit

Tijdens het adviesgesprek met onze adviseurs staan uw wensen centraal. Bent u er al uit of bent u nog in de verkennende fase, wij helpen u graag verder. Op ons showterrein van 1000 m2 kunnen wij u vele mogelijkheden tonen. Alles wat u hier vindt, is aan te passen aan uw wensen.

Tekenen

Nadat onze adviseurs uw wensen in beeld hebben gebracht en u hebben voorzien van een passende offerte, komen onze werkvoorbereiders in beeld. Zij verzorgen een werktekening met bijbehorende 3D aanzichten om u een perfect beeld te geven van wat u straks van ons kunt verwachten. Deze zullen zij ook ter controle naar u toesturen, zodat wij zeker weten dat we uw wensen goed hebben vertaald.

Productie

Na akkoord op de werktekening gaat uw order in productie. In onze eigen werkplaats met ervaren vakmensen wordt uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur geproduceerd.

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken wij alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij bijna al uw wensen vervullen.

Montage

Als de productie gereed is, staan onze montageteams klaar om voor u aan de slag te gaan.

Zij zullen, afhankelijk van de grootte van het project, uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur binnen één tot enkele dagen voor u monteren.

Soortgelijke projecten

Een prieel van hout laten maken

Hout is het beste materiaal voor het bouwen van een prieel en daar zijn verschillende redenen voor. Om te beginnen heeft hout een natuurlijke en warme uitstraling die mooi past bij uw tuin. Zo wordt het extra gezellig in de tuin. Hout is ook nog eens duurzaam en is zodoende bestand tegen verschillende weersomstandigheden. Het moet dan wel goed worden behandeld en onderhouden. Doordat hout flexibel is, kunnen wij het makkelijk aanpassen aan uw specifieke wensen.

Laat ons een prieel voor u maken

Zoekt u een specialist voor het maken van een prieel? Tuinhuiscentrum van de Munckhof heeft dan ervaren mensen in dienst die weten wat er allemaal mogelijk is met het maken van een prieel. We maken een prieel dat helemaal op uw wensen aansluit. Meer weten hierover? We verwelkomen u graag een keer op ons showterrein! Hier nemen we uw wensen met u door en vertelt u ons hoe uw prieel er uit moet komen te zien.

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.