Grote kapschuur

Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Grote kapschuur

Wilt u een grote kapschuur laten maken voor in uw tuin? Een kapschuur waar een flinke tuinset onder past, waar een grote eettafel beschut staat of waar u een buitenkeuken realiseert? Neem dan een kijkje bij de mogelijkheden die we bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof voor u klaar hebben staan. We maken voor u een grote kapschuur van de mooiste materialen, helemaal zoals u deze hebben wilt.

Genieten van uw kapschuur

Iedereen maakt van de tuin toch het liefste een echt paradijsje. Een plek waar u ontspannen kunt genieten van het mooie weer, of waar u met vrienden geniet van een lekkere BBQ. Wat uw wensen ook zijn, wij willen graag aan uw tuingeluk bijdragen. Vandaar ook dat wij samen met u goed uw wensen doornemen, zodat u straks een overkapping heeft die er precies zo uitziet zoals u dat wilt.

In elke maat leverbaar

Alle soorten tuinhuizen zijn op maat leverbaar. Groot of klein, wij maken het mogelijk.

Bekijk maatwerk

Keuze in daktype

Het type dak kan een grote invloed hebben op de stijl van uw tuinhuis. Daarom bieden wij vele verschillende soorten daktypen.

Bekijk daktypes

Keuze in houtsoort

Gaat u voor een moderne of landelijke stijl? Met de verschillende houtsoorten is uw tuinhuis volledig aan te passen aan uw wensen.

Bekijk houtsoorten

Kleurkeuze

U kunt uw tuinhuis meer of juist minder laten opvallen door de keuze uit verschillende beschikbare kleuren.

Bekijk kleuren

Extra opties

Naast de keuze uit hout, daktype, maat en kleur zijn er nog meer extra opties beschikbaar, zoals verschillende soorten ramen.

Bekijk de opties

We begeleiden u graag tijdens het gehele proces

Wij delen graag onze kennis. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze adviseurs tekenen het allemaal voor u uit

Tijdens het adviesgesprek met onze adviseurs staan uw wensen centraal. Bent u er al uit of bent u nog in de verkennende fase, wij helpen u graag verder. Op ons showterrein van 1000 m2 kunnen wij u vele mogelijkheden tonen. Alles wat u hier vindt, is aan te passen aan uw wensen.

Tekenen

Nadat onze adviseurs uw wensen in beeld hebben gebracht en u hebben voorzien van een passende offerte, komen onze werkvoorbereiders in beeld. Zij verzorgen een werktekening met bijbehorende 3D aanzichten om u een perfect beeld te geven van wat u straks van ons kunt verwachten. Deze zullen zij ook ter controle naar u toesturen, zodat wij zeker weten dat we uw wensen goed hebben vertaald.

Productie

Na akkoord op de werktekening gaat uw order in productie. In onze eigen werkplaats met ervaren vakmensen wordt uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur geproduceerd.

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken wij alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij bijna al uw wensen vervullen.

Montage

Als de productie gereed is, staan onze montageteams klaar om voor u aan de slag te gaan.

Zij zullen, afhankelijk van de grootte van het project, uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur binnen één tot enkele dagen voor u monteren.

Soortgelijke projecten

Een op maat gemaakte kapschuur

Met Tuinhuiscentrum van de Munckhof bent u er zeker van dat u straks een kapschuur in uw tuin heeft staan die op uw wensen aansluit. Een kapschuur die er prachtig uitziet en waar u heel wat genoeglijke uurtjes door zal brengen. We maken deze kapschuur geheel voor u op maat. We werken dan ook niet met standaard afmetingen, maar maken een kapschuur die perfect in uw tuin past. Gemaakt van hout en in de kleur die u het mooiste vindt.

Meer weten over een kapschuur van Tuinhuiscentrum van de Munckhof?

Het is natuurlijk heel goed mogelijk dat u meer vragen heeft over de kapschuren die wij voor u kunnen maken. Neem dan gewoon even contact met ons op om uw vragen aan ons te stellen. Onze specialisten gaan graag een keer met u in gesprek over onze mogelijkheden. Of maak een afspraak om langs te komen op ons showterrein, waar we ruim 50 tuinhuisjes en overkappingen voor u klaar hebben staan.

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.