Kapschuur met overkapping

Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Kapschuur met overkapping

Op zoek naar de beste manier om een overkapping in uw tuin te realiseren? Dan bent u bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof aan het juiste adres. Wij maken voor u een overkapping op maat, die wij helemaal aan uw wensen aanpassen. Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld kiezen voor een kapschuur met een overkapping die is gemaakt van het mooiste hout. We maken overkappingen die duurzaam en sterk zijn, zodat u hier lang van kunt genieten.

Genieten van een mooie overkapping

Wilt u ook langer buiten kunnen blijven zitten? Dan is een kapschuur een perfecte oplossing. Met een dergelijke overkapping zit u namelijk goed beschut tegen zowel regen als een felle zon. De overkapping kan ook op koudere dagen gebruikt worden, om gezellig onder rond een vuurkorf te zitten met vrienden of familie. Wij zorgen er graag voor dat deze kapschuur helemaal voldoet aan al uw wensen. Zo weet u zeker dat u straks een prachtige kapschuur met overkapping in uw tuin heeft staan!

In elke maat leverbaar

Alle soorten tuinhuizen zijn op maat leverbaar. Groot of klein, wij maken het mogelijk.

Bekijk maatwerk

Keuze in daktype

Het type dak kan een grote invloed hebben op de stijl van uw tuinhuis. Daarom bieden wij vele verschillende soorten daktypen.

Bekijk daktypes

Keuze in houtsoort

Gaat u voor een moderne of landelijke stijl? Met de verschillende houtsoorten is uw tuinhuis volledig aan te passen aan uw wensen.

Bekijk houtsoorten

Kleurkeuze

U kunt uw tuinhuis meer of juist minder laten opvallen door de keuze uit verschillende beschikbare kleuren.

Bekijk kleuren

Extra opties

Naast de keuze uit hout, daktype, maat en kleur zijn er nog meer extra opties beschikbaar, zoals verschillende soorten ramen.

Bekijk de opties

We begeleiden u graag tijdens het gehele proces

Wij delen graag onze kennis. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze adviseurs tekenen het allemaal voor u uit

Tijdens het adviesgesprek met onze adviseurs staan uw wensen centraal. Bent u er al uit of bent u nog in de verkennende fase, wij helpen u graag verder. Op ons showterrein van 1000 m2 kunnen wij u vele mogelijkheden tonen. Alles wat u hier vindt, is aan te passen aan uw wensen.

Tekenen

Nadat onze adviseurs uw wensen in beeld hebben gebracht en u hebben voorzien van een passende offerte, komen onze werkvoorbereiders in beeld. Zij verzorgen een werktekening met bijbehorende 3D aanzichten om u een perfect beeld te geven van wat u straks van ons kunt verwachten. Deze zullen zij ook ter controle naar u toesturen, zodat wij zeker weten dat we uw wensen goed hebben vertaald.

Productie

Na akkoord op de werktekening gaat uw order in productie. In onze eigen werkplaats met ervaren vakmensen wordt uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur geproduceerd.

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken wij alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij bijna al uw wensen vervullen.

Montage

Als de productie gereed is, staan onze montageteams klaar om voor u aan de slag te gaan.

Zij zullen, afhankelijk van de grootte van het project, uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur binnen één tot enkele dagen voor u monteren.

Soortgelijke projecten

Een kapschuur van de mooiste materialen

We vinden het belangrijk om een kapschuur voor u te maken waar u optimaal van gaat genieten. Een kapschuur die er prachtig uitziet en die daarbij ook duurzaam is. We maken onze overkappingen en tuinhuisjes namelijk altijd van stevig hout. Aan u de keuze welke soort hout u het mooiste vindt en in welke kleur uw kapschuur gemaakt moet worden. Aan de hand van uw wensen gaan wij dan aan de slag met het maken van de kapschuur.

Meer weten over onze kapschuren?

Indien u meer wilt weten over wat u allemaal mag verwachten van een van onze kapschuren, of andere overkappingen, dan bent u altijd welkom om een keer bij ons binnen te lopen. We hebben namelijk een showterrein voor u ingericht met maar liefst 50 verschillende showmodellen. Maak dan ook een afspraak met ons om samen met een van onze medewerkers alle mogelijkheden te bekijken en eens te brainstormen over uw eigen overkapping. We realiseren deze graag voor u!

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.