Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Dubbele houten garage

Wilt u wat extra functionaliteit toevoegen aan uw tuin? Een mooie plek waar meerdere voertuigen veilig kunnen staan en die u daarbij ook kunt gebruiken als opslagruimte? Dan is een dubbele houten garage een perfecte optie. Tuinhuiscentrum van de Munckhof neemt de opties voor deze soort garage graag met u door. Welke soort hout wenst u? Hoe groot moet de garage zijn? Wat voor dak wilt u graag op uw dubbele houten garage?

Het nut van een dubbele houten garage

Met een dubbele garage maakt u de keuze voor een soort garage die allerhande voordelen met zich meebrengt. De meest voor de hand liggende: met een dergelijke garage staan straks twee voertuigen beschut tegen de weersomstandigheden. De garage is uiteraard voorzien van een stevig slot, dus dieven maken ook geen kans met uw voertuigen. Maar die dubbele garage kunt u ook gebruiken om aan een kant een auto te zetten en aan de andere kant spullen op te slaan.

In elke maat leverbaar

Alle soorten tuinhuizen zijn op maat leverbaar. Groot of klein, wij maken het mogelijk.

Bekijk maatwerk

Keuze in daktype

Het type dak kan een grote invloed hebben op de stijl van uw tuinhuis. Daarom bieden wij vele verschillende soorten daktypen.

Bekijk daktypes

Keuze in houtsoort

Gaat u voor een moderne of landelijke stijl? Met de verschillende houtsoorten is uw tuinhuis volledig aan te passen aan uw wensen.

Bekijk houtsoorten

Kleurkeuze

U kunt uw tuinhuis meer of juist minder laten opvallen door de keuze uit verschillende beschikbare kleuren.

Bekijk kleuren

Extra opties

Naast de keuze uit hout, daktype, maat en kleur zijn er nog meer extra opties beschikbaar, zoals verschillende soorten ramen.

Bekijk de opties

We begeleiden u graag tijdens het gehele proces

Wij delen graag onze kennis. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze adviseurs tekenen het allemaal voor u uit

Tijdens het adviesgesprek met onze adviseurs staan uw wensen centraal. Bent u er al uit of bent u nog in de verkennende fase, wij helpen u graag verder. Op ons showterrein van 1000 m2 kunnen wij u vele mogelijkheden tonen. Alles wat u hier vindt, is aan te passen aan uw wensen.

Tekenen

Nadat onze adviseurs uw wensen in beeld hebben gebracht en u hebben voorzien van een passende offerte, komen onze werkvoorbereiders in beeld. Zij verzorgen een werktekening met bijbehorende 3D aanzichten om u een perfect beeld te geven van wat u straks van ons kunt verwachten. Deze zullen zij ook ter controle naar u toesturen, zodat wij zeker weten dat we uw wensen goed hebben vertaald.

Productie

Na akkoord op de werktekening gaat uw order in productie. In onze eigen werkplaats met ervaren vakmensen wordt uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur geproduceerd.

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken wij alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij bijna al uw wensen vervullen.

Montage

Als de productie gereed is, staan onze montageteams klaar om voor u aan de slag te gaan.

Zij zullen, afhankelijk van de grootte van het project, uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur binnen één tot enkele dagen voor u monteren.

Soortgelijke projecten

Een dubbele houten garage zoals u die wilt

Wij bouwen voor u een garage die helemaal is zoals u dat voor ogen hebt. U bent nu eenmaal de persoon die van deze garage gebruik gaat maken. We zitten dan ook graag een keer met u om tafel om door te nemen hoe wij deze garage voor u moeten realiseren. Geef ons uw voorkeur door op het gebied van de kleur, de soort hout, de afmetingen, het dak… Aan de hand hiervan maken wij een dubbele houten garage die echt een prachtige toevoeging aan uw perceel is.

Een dubbele houten garage in het echt bekijken

Benieuwd geworden naar onze dubbele houten garage? We kunnen ons dat prima voorstellen! Maak dan een afspraak met ons om langs te komen bij ons showterrein. Hier vindt u niet alleen maar onze houten garages, maar ook alle andere gebouwen die wij voor u kunnen maken. Denk hierbij onder andere aan een veranda, een schuur of een tuinhuisje. Spreek met een van onze medewerkers uw specifieke wensen door en wij beginnen met de productie van uw garage!

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.