Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Tuinhuis met slaapzolder

Zou u graag een extra slaapkamer willen realiseren, maar heeft u hier in uw huis geen ruimte meer voor? Een tuinhuis met slaapzolder is dan een goede oplossing. Een tuinhuis hoeft namelijk niet per se een klein huisje in uw tuin te zijn. Tuinhuiscentrum van de Munckhof realiseert ook grote tuinhuizen, die er mooi uitzien en daarbij ook zeer stevig zijn. Ideale plekken zodoende om ook een extra slaapkamer aan toe te voegen.

Tuinhuis met slaapzolder op maat

Een tuinhuis is een heerlijke plek om tijd door te brengen. Een tuinhuis is daarbij ook een zeer veilige plek. U kunt een goed slot op de deur laten maken waardoor al uw spullen in het tuinhuis veilig opgeborgen zitten. Zodoende is het ook mogelijk om een tuinhuis te gebruiken als slaapplek. Ideaal voor als de kinderen een keer buitenshuis willen slapen, of voor als u onverwachte gasten heeft.

Soortgelijke projecten

Tuinhuizen met slaapzolder van de mooiste materialen

Een tuinhuis met een slaapzolder moet natuurlijk wel stevig zijn. Bij ons mag u daar altijd op rekenen. Wij maken namelijk een tuinhuis dat op een zeer veilige constructie gebaseerd is. We gebruiken mooi, sterk hout dat duurzaam is en absoluut tegen een stootje kan. Zo slaapt u, uw kinderen of uw gasten, zorgeloos op de handige slaapzolder in uw tuinhuis!

Tuinhuizen met slaapzolders bekijken

Wilt u graag zien hoe een tuinhuis met slaapzolder er nou eigenlijk in het echt uitziet? We ontvangen u dan graag op ons showterrein. Hier hebben we meerdere voorbeelden van onze tuinhuisjes klaarstaan en ziet u ook hoe een tuinhuis met slaapzolder er uitziet. We nemen dan met u door wat de afmetingen en kleuren van uw nieuwe tuinhuis moeten worden. Hierna zorgen wij dat uw tuinhuis snel en veilig gerealiseerd is.

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.