Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Paviljoen met zeildak

Bent u op zoek naar een mooie toevoeging aan uw tuin? Een paviljoen is dan een uitstekende keuze! Dit creëert namelijk een veelzijdige buitenruimte, waar u optimaal van kunt genieten. Een paviljoen beschermt tegen de zon, regen en wind, waardoor u het hele jaar door kunt genieten van uw tuin. Een paviljoen kan daarbij dienst doen als ontspanningsruimte, als eethoek, of zelfs als buitenkantoor. Met een paviljoen ervaart u de schoonheid van uw tuin weer eens op een hele andere manier!

Kiezen voor een paviljoen met zeildak

Er zijn verschillende soorten daken mogelijk op een paviljoen. Kies bijvoorbeeld voor een zeildak. Dit soort dak voegt extra voordelen toe aan uw paviljoen. Ten eerste biedt een zeildak bescherming tegen de zon. Het houdt schadelijke UV-stralen tegen en zorgt daarbij ook nog eens voor schaduw. Zo kunt u lekker ontspannen zonder u zorgen te hoeven maken over overmatige blootstelling aan de zon. Daarnaast zorgt het zeildak voor een lichte en luchtige sfeer in het paviljoen, omdat het natuurlijk licht doorlaat. Zo kunt u extra genieten van de buitenlucht.

In elke maat leverbaar

Alle soorten tuinhuizen zijn op maat leverbaar. Groot of klein, wij maken het mogelijk.

Bekijk maatwerk

Keuze in daktype

Het type dak kan een grote invloed hebben op de stijl van uw tuinhuis. Daarom bieden wij vele verschillende soorten daktypen.

Bekijk daktypes

Keuze in houtsoort

Gaat u voor een moderne of landelijke stijl? Met de verschillende houtsoorten is uw tuinhuis volledig aan te passen aan uw wensen.

Bekijk houtsoorten

Kleurkeuze

U kunt uw tuinhuis meer of juist minder laten opvallen door de keuze uit verschillende beschikbare kleuren.

Bekijk kleuren

Extra opties

Naast de keuze uit hout, daktype, maat en kleur zijn er nog meer extra opties beschikbaar, zoals verschillende soorten ramen.

Bekijk de opties

We begeleiden u graag tijdens het gehele proces

Wij delen graag onze kennis. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze adviseurs tekenen het allemaal voor u uit

Tijdens het adviesgesprek met onze adviseurs staan uw wensen centraal. Bent u er al uit of bent u nog in de verkennende fase, wij helpen u graag verder. Op ons showterrein van 1000 m2 kunnen wij u vele mogelijkheden tonen. Alles wat u hier vindt, is aan te passen aan uw wensen.

Tekenen

Nadat onze adviseurs uw wensen in beeld hebben gebracht en u hebben voorzien van een passende offerte, komen onze werkvoorbereiders in beeld. Zij verzorgen een werktekening met bijbehorende 3D aanzichten om u een perfect beeld te geven van wat u straks van ons kunt verwachten. Deze zullen zij ook ter controle naar u toesturen, zodat wij zeker weten dat we uw wensen goed hebben vertaald.

Productie

Na akkoord op de werktekening gaat uw order in productie. In onze eigen werkplaats met ervaren vakmensen wordt uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur geproduceerd.

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken wij alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij bijna al uw wensen vervullen.

Montage

Als de productie gereed is, staan onze montageteams klaar om voor u aan de slag te gaan.

Zij zullen, afhankelijk van de grootte van het project, uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur binnen één tot enkele dagen voor u monteren.

Soortgelijke projecten

De esthetische waarde van een paviljoen

Een zeildak heeft daarnaast ook nog eens een esthetisch voordeel. Het voegt namelijk een moderne, eigentijdse uitstraling toe aan uw paviljoen. Zo wordt uw paviljoen echt een onderdeel van uw tuin dat de aandacht trekt. Een zeildak ziet er strak en modern uit en past zodoende goed bij verschillende tuinstijlen.

Koop een paviljoen met zeildak bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof

Bij ons vindt u een breed scala aan paviljoens en andere overkappingen. Deze worden door ons allemaal zelf gemaakt, met hout als materiaal. Elders op deze website vindt u verschillende modellen, formaten en kleuropties. Deze mag u ook altijd eens komen bekijken op ons showterrein. We hebben hier maar liefst 35 verschillende overkappingen voor u bij elkaar gezet.

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.