Kapschuur zwart

Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Kapschuur zwart

Met een mooie kapschuur van Tuinhuiscentrum van de Munckhof voegt u nog meer waarde toe aan uw tuin. Dankzij een kapschuur heeft u een plek om lekker in de tuin te blijven genieten. Dit ook als het bijvoorbeeld erg zonnig is, of als het opeens begint te regenen. Wij maken voor u een kapschuur op maat, waarbij u erop mag rekenen dat deze wordt gemaakt van de mooiste soorten hout. Ook leveren wij kapschuren in verschillende kleuren. Een kapschuur in het zwart behoort bijvoorbeeld tot de mogelijkheden.

Een houten kapschuur in uw tuin

Met zo’n mooie kapschuur van het mooiste hout is het straks nog meer genieten in de tuin. We gebruiken hier altijd louter het beste hout voor, zodat u er op mag rekenen dat die kapschuur stevig staat en lang meegaat. We hebben door de jaren heen al een groot aantal verschillende kapschuren en andere overkappingen gerealiseerd voor onze klanten. Dit doen wij graag ook voor u.

In elke maat leverbaar

Alle soorten tuinhuizen zijn op maat leverbaar. Groot of klein, wij maken het mogelijk.

Bekijk maatwerk

Keuze in daktype

Het type dak kan een grote invloed hebben op de stijl van uw tuinhuis. Daarom bieden wij vele verschillende soorten daktypen.

Bekijk daktypes

Keuze in houtsoort

Gaat u voor een moderne of landelijke stijl? Met de verschillende houtsoorten is uw tuinhuis volledig aan te passen aan uw wensen.

Bekijk houtsoorten

Kleurkeuze

U kunt uw tuinhuis meer of juist minder laten opvallen door de keuze uit verschillende beschikbare kleuren.

Bekijk kleuren

Extra opties

Naast de keuze uit hout, daktype, maat en kleur zijn er nog meer extra opties beschikbaar, zoals verschillende soorten ramen.

Bekijk de opties

We begeleiden u graag tijdens het gehele proces

Wij delen graag onze kennis. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze adviseurs tekenen het allemaal voor u uit

Tijdens het adviesgesprek met onze adviseurs staan uw wensen centraal. Bent u er al uit of bent u nog in de verkennende fase, wij helpen u graag verder. Op ons showterrein van 1000 m2 kunnen wij u vele mogelijkheden tonen. Alles wat u hier vindt, is aan te passen aan uw wensen.

Tekenen

Nadat onze adviseurs uw wensen in beeld hebben gebracht en u hebben voorzien van een passende offerte, komen onze werkvoorbereiders in beeld. Zij verzorgen een werktekening met bijbehorende 3D aanzichten om u een perfect beeld te geven van wat u straks van ons kunt verwachten. Deze zullen zij ook ter controle naar u toesturen, zodat wij zeker weten dat we uw wensen goed hebben vertaald.

Productie

Na akkoord op de werktekening gaat uw order in productie. In onze eigen werkplaats met ervaren vakmensen wordt uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur geproduceerd.

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken wij alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij bijna al uw wensen vervullen.

Montage

Als de productie gereed is, staan onze montageteams klaar om voor u aan de slag te gaan.

Zij zullen, afhankelijk van de grootte van het project, uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur binnen één tot enkele dagen voor u monteren.

Soortgelijke projecten

Laat Tuinhuiscentrum van de Munckhof een kapschuur in het zwart maken

Geen twee tuinen zijn hetzelfde, vandaar ook dat wij onze overkappingen altijd op maat maken. Een maat die in een bepaalde tuin past, kan bijvoorbeeld in een andere tuin minder goed passen. Vandaar ook dat wij graag een keer bij u langskomen om de maten op te nemen, zodat wij straks een kapschuur in het zwart kunnen plaatsen die helemaal bij uw tuin past. Het is daarbij natuurlijk ook altijd mogelijk om deze kapschuur in een andere kleur te laten maken door ons.

Meer weten over onze kapschuren?

Neem vandaag nog contact met ons op als u meer wilt weten over wat er bij ons allemaal mogelijk is. We vertellen u hier graag meer over, maar nodigen u ook van harte uit om een keer binnen te lopen op ons showterrein. Hier hebben wij ruim 50 showmodellen klaarstaan. Zo ziet u met eigen ogen welke overkapping u het meest aanspreekt. Aan de hand hiervan maken wij graag een eerste ontwerp en een vrijblijvende offerte voor u!

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.