Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Vrijstaande houten garage

Bent u op zoek naar een manier om uw terrein beter te benutten? Heeft u hier veel ruimte vrij waar u eigenlijk niks mee doet? Dan is het goed om eens een kijkje te nemen bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof. We hebben namelijk een groot aantal opties in petto voor buitenverblijven op uw perceel. Neem bijvoorbeeld een vrijstaande houten garage. Dit is een mooi gebouwtje waar u natuurlijk uw auto neer kunt zetten, maar die nog veel meer mogelijkheden te bieden heeft.

De mogelijkheden met een vrijstaande garage

De belangrijkste reden om een vrijstaande houten garage te laten bouwen is om een veilige plek voor uw auto te realiseren. We kunnen ons voorstellen dat u graag wilt dat deze beschut staat. Maar die garage kan ook voor andere zaken worden gebruikt. Hier stalt u bijvoorbeeld ook uw fietsen, motor of sloep. Een garage is een perfecte plek om te klussen, aan uw auto te sleutelen of met een hobby bezig te zijn. En we bouwen met liefde een kantoortje aan uw garage.

In elke maat leverbaar

Alle soorten tuinhuizen zijn op maat leverbaar. Groot of klein, wij maken het mogelijk.

Bekijk maatwerk

Keuze in daktype

Het type dak kan een grote invloed hebben op de stijl van uw tuinhuis. Daarom bieden wij vele verschillende soorten daktypen.

Bekijk daktypes

Keuze in houtsoort

Gaat u voor een moderne of landelijke stijl? Met de verschillende houtsoorten is uw tuinhuis volledig aan te passen aan uw wensen.

Bekijk houtsoorten

Kleurkeuze

U kunt uw tuinhuis meer of juist minder laten opvallen door de keuze uit verschillende beschikbare kleuren.

Bekijk kleuren

Extra opties

Naast de keuze uit hout, daktype, maat en kleur zijn er nog meer extra opties beschikbaar, zoals verschillende soorten ramen.

Bekijk de opties

We begeleiden u graag tijdens het gehele proces

Wij delen graag onze kennis. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze adviseurs tekenen het allemaal voor u uit

Tijdens het adviesgesprek met onze adviseurs staan uw wensen centraal. Bent u er al uit of bent u nog in de verkennende fase, wij helpen u graag verder. Op ons showterrein van 1000 m2 kunnen wij u vele mogelijkheden tonen. Alles wat u hier vindt, is aan te passen aan uw wensen.

Tekenen

Nadat onze adviseurs uw wensen in beeld hebben gebracht en u hebben voorzien van een passende offerte, komen onze werkvoorbereiders in beeld. Zij verzorgen een werktekening met bijbehorende 3D aanzichten om u een perfect beeld te geven van wat u straks van ons kunt verwachten. Deze zullen zij ook ter controle naar u toesturen, zodat wij zeker weten dat we uw wensen goed hebben vertaald.

Productie

Na akkoord op de werktekening gaat uw order in productie. In onze eigen werkplaats met ervaren vakmensen wordt uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur geproduceerd.

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken wij alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij bijna al uw wensen vervullen.

Montage

Als de productie gereed is, staan onze montageteams klaar om voor u aan de slag te gaan.

Zij zullen, afhankelijk van de grootte van het project, uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur binnen één tot enkele dagen voor u monteren.

Soortgelijke projecten

Genieten van uw garage

Een garage kan veel meer zijn dan alleen een plek om uw auto neer te zetten. Met een veranda of andere overkapping aan de garage creëert u namelijk een prachtige plek om op mooie dagen te ontspannen. U zet zo een fijne loungeset onder de veranda, zodat regen of al te felle zon u niet stoort. En als u aan het einde van de dag alles op wilt ruimen, dan zet u die tuinset gewoon in de garage neer.

Laat ons uw vrijstaande houten garage realiseren

U ziet zo’n vrijstaande houten garage wel zitten? Dat snappen we helemaal! Kom een keer met ons zitten om uw wensen op dit gebied met ons door te nemen. We vertellen u dan alles over wat er mogelijk is met een dergelijke garage. Uiteraard nemen we dan ook uw wensen met u door. Op ons showterrein laten we dan aan u zien wat er allemaal mogelijk is met een buitenverblijf op uw terrein. Hier staan namelijk 50 showmodellen klaar om geïnspecteerd te worden.

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.