Specificaties

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof heeft u de mogelijkheid om uw tuinhuis, schuur of buitenruimte volledig aan te passen aan uw wensen. Bekijk hier al de specificaties en stel uw droomtuinhuis samen!

Grote overkapping in de tuin met puntdak en dakpannen, grotendeels is de overkapping zwart gebeitst

Daktype

Kiest u voor een zadeldak, puntdak of misschien toch een plat dak? Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof kunt u zelf bepalen wat voor dak u graag op uw tuinhuis, schuur of buitenruimte wilt. Zo creëren wij een tuinhuis dat volledig is afgestemd op uw wensen.

Benieuwd naar alle verschillende soorten daktype? Bekijk ze hier!

De zijkant van een grote schuur met aan de achterkant een overdekte leefruimte met grote ramen. De schuur heeft een puntdak met dakpannen

Houtsoort

Wilt u een moderne of juist een landelijke look voor uw tuinhuis? Door middel van houtsoorten kunnen we bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof tuinhuizen vertalen naar de verschillende soorten stijlen.

Benieuwd welke houtsoort bij uw droomtuinhuis past? Bekijk de verschillende soorten hier!

Kleur

Naast de keuze van hout en daktype bieden we bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof ook verschillende kleur mogelijkheden aan. Kiest u voor zwart en dus wat meer modern, of bruin zodat uw tuinhuis een landelijke stijl krijgt?

Bekijk hier welke kleuren mogelijk zijn!

Extra Opties

Met al onze standaard opties kunt u al een uniek tuinhuis laten creëren. Wilt u nog iets extra’s? Bekijk dan onze mogelijkheden om glazen schuifwanden of lichtkoepels toe te voegen.

Benieuwd wat we nog meer extra kunnen bieden? Bekijk het hier!

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.