Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Houten garage geïsoleerd

Wilt u een houten garage in uw tuin laten bouwen? Een goede keuze! U kunt dan uw auto hier neerzetten, maar de ruimte ook gebruiken om bijvoorbeeld te klussen of aan uw auto te sleutelen. Het isoleren van deze houten garage is dan heel verstandig. Dit voorkomt namelijk warmteverlies in de winter en houdt de ruimte koel in de zomer. Dit leidt niet alleen tot energiebesparing, maar maakt de garage ook een aangenamere plek om te vertoeven. Tuinhuiscentrum van de Munckhof realiseert deze houten garage die geïsoleerd is voor u.

Voordelen van een geïsoleerde houten garage

Geïsoleerde houten garages bieden een comfortabelere omgeving. Temperatuurverschillen worden kleiner, waardoor de temperatuur binnen constant blijft. Dat is wel zo prettig als u in de ruimte wilt werken, of uw voertuigen wilt onderhouden. Door isolatie wordt ook vocht en condensatie gecontroleerd. Dit is vooral belangrijk in een garage, waar vocht kan leiden tot schimmelvorming, roest en beschadiging van voertuigen of opgeslagen items. Met een goede isolatie hoeft u uzelf daar geen zorgen meer over te maken.

In elke maat leverbaar

Alle soorten tuinhuizen zijn op maat leverbaar. Groot of klein, wij maken het mogelijk.

Bekijk maatwerk

Keuze in daktype

Het type dak kan een grote invloed hebben op de stijl van uw tuinhuis. Daarom bieden wij vele verschillende soorten daktypen.

Bekijk daktypes

Keuze in houtsoort

Gaat u voor een moderne of landelijke stijl? Met de verschillende houtsoorten is uw tuinhuis volledig aan te passen aan uw wensen.

Bekijk houtsoorten

Kleurkeuze

U kunt uw tuinhuis meer of juist minder laten opvallen door de keuze uit verschillende beschikbare kleuren.

Bekijk kleuren

Extra opties

Naast de keuze uit hout, daktype, maat en kleur zijn er nog meer extra opties beschikbaar, zoals verschillende soorten ramen.

Bekijk de opties

We begeleiden u graag tijdens het gehele proces

Wij delen graag onze kennis. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze adviseurs tekenen het allemaal voor u uit

Tijdens het adviesgesprek met onze adviseurs staan uw wensen centraal. Bent u er al uit of bent u nog in de verkennende fase, wij helpen u graag verder. Op ons showterrein van 1000 m2 kunnen wij u vele mogelijkheden tonen. Alles wat u hier vindt, is aan te passen aan uw wensen.

Tekenen

Nadat onze adviseurs uw wensen in beeld hebben gebracht en u hebben voorzien van een passende offerte, komen onze werkvoorbereiders in beeld. Zij verzorgen een werktekening met bijbehorende 3D aanzichten om u een perfect beeld te geven van wat u straks van ons kunt verwachten. Deze zullen zij ook ter controle naar u toesturen, zodat wij zeker weten dat we uw wensen goed hebben vertaald.

Productie

Na akkoord op de werktekening gaat uw order in productie. In onze eigen werkplaats met ervaren vakmensen wordt uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur geproduceerd.

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken wij alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij bijna al uw wensen vervullen.

Montage

Als de productie gereed is, staan onze montageteams klaar om voor u aan de slag te gaan.

Zij zullen, afhankelijk van de grootte van het project, uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur binnen één tot enkele dagen voor u monteren.

Soortgelijke projecten

Nog meer voordelen

Een houten garage laten isoleren is ook een goede oplossing om geluidsoverlast te verminderen. Vooral handig als u van plan bent om in uw garage te werken met gereedschap of als u wilt voorkomen dat geluiden van buitenaf binnenkomen. Een houten garage die geïsoleerd is, is ook een duurzame ruimte. Hout is van nature een isolerend materiaal, waardoor het een uitstekende keuze is voor uw garage. Hebben we al gezegd dat een dergelijke garage er ook nog eens heel mooi uitziet?

Hoe komt uw garage er uit te zien?

Tuinhuiscentrum van de Munckhof gaat voor u een prachtige houten garage bouwen en isoleren. We hebben veel expertise in het ontwerp en de constructie van houten structuren en kunnen u zodoende advies op maat geven over de juiste isolatiematerialen en -technieken voor het bouwen van een houten garage die geïsoleerd is. U bent altijd welkom op ons showterrein om voorbeelden te komen bekijken.

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.