Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Tuinkantoor met overkapping

Thuiswerken is een manier van werken die door steeds meer mensen wordt gebruikt. Het is dan belangrijk om een plek in of om uw huis te realiseren die hier helemaal voor is ingericht. Tuinhuiscentrum van de Munckhof kijkt graag samen met u wat uw wensen zijn. Aan de hand hiervan gaan wij aan de slag met het realiseren van uw tuinkantoor. Zo behoort bij ons een tuinkantoor met overkapping tot de mogelijkheden.

Ongestoord werken in een tuinkantoor

Werken in een tuinkantoor is een prima oplossing om thuiswerken voor u mogelijk te maken. We raden u dan ook aan om vooral eens een kijkje te komen nemen bij de mogelijkheden die wij op dit gebied klaar hebben staan. Hoeveel ruimte heeft u nodig? Moeten er elektrische aansluitingen aangelegd worden? En wilt u wellicht het nuttige met het aangename verenigen? In dat laatste geval is een tuinkantoor met overkapping een goede oplossing.

In elke maat leverbaar

Alle soorten tuinhuizen zijn op maat leverbaar. Groot of klein, wij maken het mogelijk.

Bekijk maatwerk

Keuze in daktype

Het type dak kan een grote invloed hebben op de stijl van uw tuinhuis. Daarom bieden wij vele verschillende soorten daktypen.

Bekijk daktypes

Keuze in houtsoort

Gaat u voor een moderne of landelijke stijl? Met de verschillende houtsoorten is uw tuinhuis volledig aan te passen aan uw wensen.

Bekijk houtsoorten

Kleurkeuze

U kunt uw tuinhuis meer of juist minder laten opvallen door de keuze uit verschillende beschikbare kleuren.

Bekijk kleuren

Extra opties

Naast de keuze uit hout, daktype, maat en kleur zijn er nog meer extra opties beschikbaar, zoals verschillende soorten ramen.

Bekijk de opties

We begeleiden u graag tijdens het gehele proces

Wij delen graag onze kennis. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze adviseurs tekenen het allemaal voor u uit

Tijdens het adviesgesprek met onze adviseurs staan uw wensen centraal. Bent u er al uit of bent u nog in de verkennende fase, wij helpen u graag verder. Op ons showterrein van 1000 m2 kunnen wij u vele mogelijkheden tonen. Alles wat u hier vindt, is aan te passen aan uw wensen.

Tekenen

Nadat onze adviseurs uw wensen in beeld hebben gebracht en u hebben voorzien van een passende offerte, komen onze werkvoorbereiders in beeld. Zij verzorgen een werktekening met bijbehorende 3D aanzichten om u een perfect beeld te geven van wat u straks van ons kunt verwachten. Deze zullen zij ook ter controle naar u toesturen, zodat wij zeker weten dat we uw wensen goed hebben vertaald.

Productie

Na akkoord op de werktekening gaat uw order in productie. In onze eigen werkplaats met ervaren vakmensen wordt uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur geproduceerd.

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken wij alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij bijna al uw wensen vervullen.

Montage

Als de productie gereed is, staan onze montageteams klaar om voor u aan de slag te gaan.

Zij zullen, afhankelijk van de grootte van het project, uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur binnen één tot enkele dagen voor u monteren.

Soortgelijke projecten

Extra genieten onder de overkapping

Is het op een dag mooi weer en ziet u het wel zitten om een dagje buiten te werken? Dan is het handig om naast uw tuinkantoor een overkapping te hebben. Wij zorgen er graag voor dat dit voor u gerealiseerd wordt. Met een overkapping zit u uit de zon en hoeft u tijdens het werk ook niet bang te zijn voor regen. En zit uw werkdag erop? Dan is een overkapping natuurlijk een perfecte plek om rustig bij te komen met een hapje en een drankje!

Meer weten over onze overkappingen?

Indien u meer wilt weten over onze overkappingen, dan raden wij u aan om hier eens contact over op te nemen met ons. We bespreken dan met u wat er allemaal mogelijk is om van uw tuinkantoor de ideale werkplek te maken. Op ons showterrein in Neerkant hebben we een groot aantal buitenverblijven voor u klaarstaan. Ook een tuinkantoor is hier in het echt te bekijken.

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.