Pergola wit

Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Pergola wit

Of u nu een grote tuin heeft of een kleine tuin, een pergola is voor alle tuinen een aanwinst. Met een pergola zorgt u voor een vast punt in de tuin waar u altijd schaduw heeft door middel van een dak of een natuurlijke overkapping van klimplanten. Er zijn talloze soorten standaard pergola ́s verkrijgbaar. Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof hoeft u zich niet aan een standaard pergola te houden. Wij kiezen voor maatwerk, zodat u een pergola in de tuin heeft staan die ook daadwerkelijk aan uw eisen voldoet. Misschien wilt u wel een witte pergola? Wij realiseren dit voor u.

Een witte pergola op maat gemaakt

De kracht van ons concept zit hem in het feit dat we altijd voor maatwerk gaan. Of u nu een schuur in de tuin wilt, een tuinhuis of een witte pergola, wij gaan voor u aan de slag. Niet alleen wit, in principe is elke kleur pergola te realiseren. Daarnaast hebben we geen vaste standaard maatvoeringen waar u uit kiest, maar kiest u de maat die u wenst en die geschikt is voor de plek waar de pergola wilt plaatsen. Welke houtsoort er gebruikt moet worden en welk soort dak, u bepaalt, wij leveren.

Prijsklasse

Vanaf €x

Afmetingen

x x x cm

In elke maat leverbaar

Alle soorten tuinhuizen zijn op maat leverbaar. Groot of klein, wij maken het mogelijk.

Bekijk maatwerk

Keuze in daktype

Het type dak kan een grote invloed hebben op de stijl van uw tuinhuis. Daarom bieden wij vele verschillende soorten daktypen.

Bekijk daktypes

Keuze in houtsoort

Gaat u voor een moderne of landelijke stijl? Met de verschillende houtsoorten is uw tuinhuis volledig aan te passen aan uw wensen.

Bekijk houtsoorten

Kleurkeuze

U kunt uw tuinhuis meer of juist minder laten opvallen door de keuze uit verschillende beschikbare kleuren.

Bekijk kleuren

Extra opties

Naast de keuze uit hout, daktype, maat en kleur zijn er nog meer extra opties beschikbaar, zoals verschillende soorten ramen.

Bekijk de opties

We begeleiden u graag tijdens het gehele proces

Wij delen graag onze kennis. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze adviseurs tekenen het allemaal voor u uit

Tijdens het adviesgesprek met onze adviseurs staan uw wensen centraal. Bent u er al uit of bent u nog in de verkennende fase, wij helpen u graag verder. Op ons showterrein van 1000 m2 kunnen wij u vele mogelijkheden tonen. Alles wat u hier vindt, is aan te passen aan uw wensen.

Tekenen

Nadat onze adviseurs uw wensen in beeld hebben gebracht en u hebben voorzien van een passende offerte, komen onze werkvoorbereiders in beeld. Zij verzorgen een werktekening met bijbehorende 3D aanzichten om u een perfect beeld te geven van wat u straks van ons kunt verwachten. Deze zullen zij ook ter controle naar u toesturen, zodat wij zeker weten dat we uw wensen goed hebben vertaald.

Productie

Na akkoord op de werktekening gaat uw order in productie. In onze eigen werkplaats met ervaren vakmensen wordt uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur geproduceerd.

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken wij alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij bijna al uw wensen vervullen.

Montage

Als de productie gereed is, staan onze montageteams klaar om voor u aan de slag te gaan.

Zij zullen, afhankelijk van de grootte van het project, uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur binnen één tot enkele dagen voor u monteren.

Soortgelijke projecten

Een houten pergola wit

Het beste én het mooiste materiaal voor een pergola is hout. Wij gebruiken voor al onze bouwwerken hout, want het is goed materiaal om uw wensen mee te realiseren en daarnaast zorgt het voor een lange gebruiksduur van uw pergola. Voor een witte pergola voorzien wij het hout van een sterke en goede witte verflaag die lang meegaat.

Realiseer een witte pergola op maat bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof

Heeft u de wens van een pergola in het wit in uw tuin? Maak dan eens een afspraak met Tuinhuiscentrum van de Munckhof om ons showterrein te bezoeken. Hier doet u voldoende inspiratie op voor een witte pergola op maat en natuurlijk zijn onze medewerkers er voor u om uw vragen te beantwoorden. Natuurlijk mag u altijd telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen als u meer wilt weten over de mogelijkheden van een witte houten pergola op maat.

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.