Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Prieel van Douglas hout

Heeft u ruimte in uw tuin voor een mooi buitenverblijf? Kies dan bijvoorbeeld een prieel. Dit is een prachtige manier om de ruimte in uw tuin op een unieke en stijlvolle manier te benutten. U kunt een plek creëren om heerlijk te ontspannen, te dineren met vrienden of familie, of om te genieten van de natuur. Een prieel is in al deze gevallen de perfecte aanvulling op uw buitenruimte. Door te kiezen voor een prieel geeft u uw tuin namelijk een bijzondere sfeer en heeft u straks een plek waar u heerlijk kunt vertoeven.

Maar wat is een prieel dan precies?

Laten we voor we verder gaan even uitleggen wat een prieel precies is. Dit is een vrijstaande structuur, die meestal open of deels afgesloten is. U vindt hier een dak bovenop, dat wordt ondersteund door zuilen of palen. Zo heeft u een overdekte ruimte waar u kunt genieten van uw tuin. U bent hier beschut tegen de zon of lichte regen. Wij maken voor u een prieel in de stijl en maat die bij uw tuin passen.

In elke maat leverbaar

Alle soorten tuinhuizen zijn op maat leverbaar. Groot of klein, wij maken het mogelijk.

Bekijk maatwerk

Keuze in daktype

Het type dak kan een grote invloed hebben op de stijl van uw tuinhuis. Daarom bieden wij vele verschillende soorten daktypen.

Bekijk daktypes

Keuze in houtsoort

Gaat u voor een moderne of landelijke stijl? Met de verschillende houtsoorten is uw tuinhuis volledig aan te passen aan uw wensen.

Bekijk houtsoorten

Kleurkeuze

U kunt uw tuinhuis meer of juist minder laten opvallen door de keuze uit verschillende beschikbare kleuren.

Bekijk kleuren

Extra opties

Naast de keuze uit hout, daktype, maat en kleur zijn er nog meer extra opties beschikbaar, zoals verschillende soorten ramen.

Bekijk de opties

We begeleiden u graag tijdens het gehele proces

Wij delen graag onze kennis. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze adviseurs tekenen het allemaal voor u uit

Tijdens het adviesgesprek met onze adviseurs staan uw wensen centraal. Bent u er al uit of bent u nog in de verkennende fase, wij helpen u graag verder. Op ons showterrein van 1000 m2 kunnen wij u vele mogelijkheden tonen. Alles wat u hier vindt, is aan te passen aan uw wensen.

Tekenen

Nadat onze adviseurs uw wensen in beeld hebben gebracht en u hebben voorzien van een passende offerte, komen onze werkvoorbereiders in beeld. Zij verzorgen een werktekening met bijbehorende 3D aanzichten om u een perfect beeld te geven van wat u straks van ons kunt verwachten. Deze zullen zij ook ter controle naar u toesturen, zodat wij zeker weten dat we uw wensen goed hebben vertaald.

Productie

Na akkoord op de werktekening gaat uw order in productie. In onze eigen werkplaats met ervaren vakmensen wordt uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur geproduceerd.

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken wij alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij bijna al uw wensen vervullen.

Montage

Als de productie gereed is, staan onze montageteams klaar om voor u aan de slag te gaan.

Zij zullen, afhankelijk van de grootte van het project, uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur binnen één tot enkele dagen voor u monteren.

Soortgelijke projecten

Waarom kiezen voor een prieel van Douglas hout?

Wij kunnen voor u een prieel maken van meerdere verschillende materialen. Zo kunnen wij deze bijvoorbeeld maken van Douglas hout. Deze houtsoort staat bekend om de natuurlijke look en uitstekende duurzaamheid. Zo is het van nature bestand tegen insecten en schimmels, waardoor het lang meegaat en weinig onderhoud vereist. Douglas hout heeft ook een warme uitstraling en een mooie structuur, waardoor het een prachtige toevoeging is aan uw tuin. Niet onbelangrijk: dit is hout dat mooier wordt naarmate het langer staat!

Laat dat prieel maken door onze specialisten

U zoekt een specialist die voor u een prieel van Douglas hout kan maken? Tuinhuiscentrum van de Munckhof is dan de ideale keuze. Wij maken voor u een prieel van Douglas hout dat helemaal op uw wensen is afgestemd. Wij werken altijd met vakmanschap en oog voor detail. Bovendien hebben we een showterrein, waar u de verschillende priëlen kunt bekijken en inspiratie kunt opdoen voor uw eigen tuin.

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.