Pergola 3x3 meter

Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Pergola 3x3 meter

Met een pergola in de tuin creëert u schaduw én een gezellige plek om te zitten met uw gezin, familie of vrienden. Een pergola kunt u laten afdekken met een dak, maar het is ook mogelijk om te kiezen voor de natuurlijke schaduw van klimplanten. Vooral in een tuin waar de hele dag de zon op staat, is een pergola niet alleen een mooie en gezellige plek, het is ook zeker functioneel. De pergola zorgt ervoor dat u altijd de verkoeling van de schaduw kunt opzoeken. Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof heeft u meer dan voldoende keuze uit de pergola van uw wensen, zoals een pergola van 3x3 meter.

Een pergola 3x3 op maat gemaakt

Welk soort pergola van 3×3 meter u ook wilt, wij kunnen het voor u realiseren. Dit is namelijk onze werkwijze, wij kiezen altijd voor maatwerk. U ontwerpt samen met ons uw pergola van 3×3 meter en uiteraard zijn ook grotere of kleinere afmetingen mogelijk. Een op maat gemaakte pergola houdt een volledige keuzevrijheid in. U bepaalt welke houtsoort u wilt gebruiken voor uw pergola, de kleur en welk soort dak u wilt. Het is bij ons zelfs mogelijk om te kiezen voor een luxe pergola met glazen schuifwanden. Graag ontwerpen we samen met u de pergola van uw dromen.

Prijsklasse

Vanaf €x

Afmetingen

x x x cm

In elke maat leverbaar

Alle soorten tuinhuizen zijn op maat leverbaar. Groot of klein, wij maken het mogelijk.

Bekijk maatwerk

Keuze in daktype

Het type dak kan een grote invloed hebben op de stijl van uw tuinhuis. Daarom bieden wij vele verschillende soorten daktypen.

Bekijk daktypes

Keuze in houtsoort

Gaat u voor een moderne of landelijke stijl? Met de verschillende houtsoorten is uw tuinhuis volledig aan te passen aan uw wensen.

Bekijk houtsoorten

Kleurkeuze

U kunt uw tuinhuis meer of juist minder laten opvallen door de keuze uit verschillende beschikbare kleuren.

Bekijk kleuren

Extra opties

Naast de keuze uit hout, daktype, maat en kleur zijn er nog meer extra opties beschikbaar, zoals verschillende soorten ramen.

Bekijk de opties

We begeleiden u graag tijdens het gehele proces

Wij delen graag onze kennis. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze adviseurs tekenen het allemaal voor u uit

Tijdens het adviesgesprek met onze adviseurs staan uw wensen centraal. Bent u er al uit of bent u nog in de verkennende fase, wij helpen u graag verder. Op ons showterrein van 1000 m2 kunnen wij u vele mogelijkheden tonen. Alles wat u hier vindt, is aan te passen aan uw wensen.

Tekenen

Nadat onze adviseurs uw wensen in beeld hebben gebracht en u hebben voorzien van een passende offerte, komen onze werkvoorbereiders in beeld. Zij verzorgen een werktekening met bijbehorende 3D aanzichten om u een perfect beeld te geven van wat u straks van ons kunt verwachten. Deze zullen zij ook ter controle naar u toesturen, zodat wij zeker weten dat we uw wensen goed hebben vertaald.

Productie

Na akkoord op de werktekening gaat uw order in productie. In onze eigen werkplaats met ervaren vakmensen wordt uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur geproduceerd.

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken wij alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij bijna al uw wensen vervullen.

Montage

Als de productie gereed is, staan onze montageteams klaar om voor u aan de slag te gaan.

Zij zullen, afhankelijk van de grootte van het project, uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur binnen één tot enkele dagen voor u monteren.

Soortgelijke projecten

Een pergola 3x3 van hout

Voor ieder bouwwerk dat we voor onze klanten realiseren, kiezen we voor hout als constructiemateriaal. Dit is een bewuste keuze, want hout biedt erg veel voordelen. Een pergola van 3×3 van hout biedt veel warmte en gezelligheid. De natuurlijke uitstraling van hout zorgt ervoor dat de pergola opgaat in uw tuin. Bovendien is hout erg duurzaam, waar u jarenlang plezier aan beleeft.

Kies voor een pergola 3x3 op maat van Tuinhuiscentrum van de Munckhof

Met een houten pergola 3×3 op maat, krijgt u exact de pergola volgens uw smaak. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn van een pergola van 3×3 of in een andere maatvoering? Maak een afspraak met ons om al onze exemplaren op ons showterrein te bekijken of bezoek tuinhuiscentrum.nl om online rustig informatie op te zoeken. Wilt u meer weten over onze pergola´s en andere bouwwerken? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.