Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Prieel 6 hoekig

Een prieel is een prachtige aanwinst voor elke tuin. Met een prieel haalt u een stukje klassieke romantiek naar uw buitenruimte. We raden u dan ook aan om een kijkje te komen nemen bij wat Tuinhuiscentrum van de Munckhof allemaal voor u in petto heeft op dit gebied. Wij maken een prieel waarmee u uw tuin meer karakter geeft. Een prieel dat helemaal op uw persoonlijke wensen is afgestemd.

Genieten van een prieel dat 6 hoekig is

Met een mooi prieel geniet u straks nog meer van uw tuin. Kies daarbij wat u voor wensen heeft voor uw prieel. Hoe groot moet deze worden? Welke vorm? Van welk materiaal? We raden u daarbij aan om de voorbeelden die we op onze site klaar hebben staan eens door te nemen. U bent natuurlijk ook altijd welkom om langs te komen op ons showterrein. Hier hebben we ook voorbeelden van een prieel klaarstaan. Zo krijgt u een goede indruk van de mogelijkheden.

In elke maat leverbaar

Alle soorten tuinhuizen zijn op maat leverbaar. Groot of klein, wij maken het mogelijk.

Bekijk maatwerk

Keuze in daktype

Het type dak kan een grote invloed hebben op de stijl van uw tuinhuis. Daarom bieden wij vele verschillende soorten daktypen.

Bekijk daktypes

Keuze in houtsoort

Gaat u voor een moderne of landelijke stijl? Met de verschillende houtsoorten is uw tuinhuis volledig aan te passen aan uw wensen.

Bekijk houtsoorten

Kleurkeuze

U kunt uw tuinhuis meer of juist minder laten opvallen door de keuze uit verschillende beschikbare kleuren.

Bekijk kleuren

Extra opties

Naast de keuze uit hout, daktype, maat en kleur zijn er nog meer extra opties beschikbaar, zoals verschillende soorten ramen.

Bekijk de opties

We begeleiden u graag tijdens het gehele proces

Wij delen graag onze kennis. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze adviseurs tekenen het allemaal voor u uit

Tijdens het adviesgesprek met onze adviseurs staan uw wensen centraal. Bent u er al uit of bent u nog in de verkennende fase, wij helpen u graag verder. Op ons showterrein van 1000 m2 kunnen wij u vele mogelijkheden tonen. Alles wat u hier vindt, is aan te passen aan uw wensen.

Tekenen

Nadat onze adviseurs uw wensen in beeld hebben gebracht en u hebben voorzien van een passende offerte, komen onze werkvoorbereiders in beeld. Zij verzorgen een werktekening met bijbehorende 3D aanzichten om u een perfect beeld te geven van wat u straks van ons kunt verwachten. Deze zullen zij ook ter controle naar u toesturen, zodat wij zeker weten dat we uw wensen goed hebben vertaald.

Productie

Na akkoord op de werktekening gaat uw order in productie. In onze eigen werkplaats met ervaren vakmensen wordt uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur geproduceerd.

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken wij alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij bijna al uw wensen vervullen.

Montage

Als de productie gereed is, staan onze montageteams klaar om voor u aan de slag te gaan.

Zij zullen, afhankelijk van de grootte van het project, uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur binnen één tot enkele dagen voor u monteren.

Soortgelijke projecten

Een prieel is een prachtige overkapping

Wilt u een prieel laten bouwen voor in uw tuin? Wij hebben ervaren mensen in dienst die graag eens samen met u bekijken hoe uw prieel er uit moet komen te zien. Hoeveel ruimte heeft u in de tuin? Wilt u een prieel met 8 hoeken, of moet uw prieel 6 hoekig worden? En op welke plek wilt u uw prieel hebben staan? Het is daarbij ook belangrijk om te bekijken welk hout u wilt gebruiken voor uw prieel. We hebben meerdere soorten hout waar wij uw prieel van kunnen maken. Uiteraard plaatsen wij dit prieel dan later ook bij u, zodat u straks heerlijk kunt genieten van uw klassieke, romantische overkapping!

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.