Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Hoek prieel

Wilt u een uniek element toevoegen dat een klassieke uitstraling heeft? Er zijn dan heel wat verschillende soorten tuinhuizen te vinden. Tuinhuiscentrum van de Munckhof heeft een groot aantal verschillende tuinhuizen in het assortiment klaarstaan die aan deze beschrijving voldoen. Er is echter geen model zo klassiek als het prieel. Dit is een tuinhuisje zoals u dat ziet op oude foto’s en klassieke films. Maar: als wij een dergelijk huisje voor u maken, geeft het nieuwe elan aan uw tuin!

Kies voor een mooi prieel

Met een prieel geeft u uw tuin een nieuwe uitstraling. Het is een heerlijke plek om te gaan zitten. Ideaal als het een zonnige dag is en u al te felle zon wil vermijden. Maar ook de juiste plek als het op die mooie dag begint te regenen en u droog wilt zitten. Met een hoek prieel geeft u die buitenruimte een mooie plek op een hoek van uw terrein. De vorm van prieel is ook bij uitstek geschikt om in een hoek te plaatsen.

In elke maat leverbaar

Alle soorten tuinhuizen zijn op maat leverbaar. Groot of klein, wij maken het mogelijk.

Bekijk maatwerk

Keuze in daktype

Het type dak kan een grote invloed hebben op de stijl van uw tuinhuis. Daarom bieden wij vele verschillende soorten daktypen.

Bekijk daktypes

Keuze in houtsoort

Gaat u voor een moderne of landelijke stijl? Met de verschillende houtsoorten is uw tuinhuis volledig aan te passen aan uw wensen.

Bekijk houtsoorten

Kleurkeuze

U kunt uw tuinhuis meer of juist minder laten opvallen door de keuze uit verschillende beschikbare kleuren.

Bekijk kleuren

Extra opties

Naast de keuze uit hout, daktype, maat en kleur zijn er nog meer extra opties beschikbaar, zoals verschillende soorten ramen.

Bekijk de opties

We begeleiden u graag tijdens het gehele proces

Wij delen graag onze kennis. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze adviseurs tekenen het allemaal voor u uit

Tijdens het adviesgesprek met onze adviseurs staan uw wensen centraal. Bent u er al uit of bent u nog in de verkennende fase, wij helpen u graag verder. Op ons showterrein van 1000 m2 kunnen wij u vele mogelijkheden tonen. Alles wat u hier vindt, is aan te passen aan uw wensen.

Tekenen

Nadat onze adviseurs uw wensen in beeld hebben gebracht en u hebben voorzien van een passende offerte, komen onze werkvoorbereiders in beeld. Zij verzorgen een werktekening met bijbehorende 3D aanzichten om u een perfect beeld te geven van wat u straks van ons kunt verwachten. Deze zullen zij ook ter controle naar u toesturen, zodat wij zeker weten dat we uw wensen goed hebben vertaald.

Productie

Na akkoord op de werktekening gaat uw order in productie. In onze eigen werkplaats met ervaren vakmensen wordt uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur geproduceerd.

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken wij alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij bijna al uw wensen vervullen.

Montage

Als de productie gereed is, staan onze montageteams klaar om voor u aan de slag te gaan.

Zij zullen, afhankelijk van de grootte van het project, uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur binnen één tot enkele dagen voor u monteren.

Soortgelijke projecten

Een prieel van prachtig hout

Bij ons heeft u de keuze uit meerdere verschillende soorten hout. Zo kiest u een prieel dat er niet alleen mooi uitziet, maar dat daarbij ook nog eens duurzaam is. U wilt toch graag dat uw nieuwe prieel lange tijd meegaat? Wij zorgen ervoor dat dit met uw hoek prieel helemaal in orde komt. Wilt u hier meer over weten of de mogelijkheden met ons doornemen? Dat is natuurlijk altijd mogelijk. Neem gewoon even contact met ons op om onze opties en uw wensen te bespreken.

Kom een prieel uitzoeken op ons showterrein

Een showterrein is een perfecte plek om eens te bekijken wat er allemaal te krijgen is. Vandaar ook dat wij een terrein hebben ingericht waar u op 1.000 m2 de mooiste tuinhuizen bij elkaar vindt. Ook het prieel is hier te vinden, zodat u gelijk een goede indruk krijgt van wat u hier precies van mag verwachten!

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.