Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Houten garage met kantoor

Een houten garage kan meerdere functies hebben. Natuurlijk is het mogelijk om een houten garage te laten bouwen die alleen bedoeld is om uw auto te stallen. Deze staat dan goed beschermd tegen de weersomstandigheden, of ongewenste aandacht. Maar met een houten garage is veel meer mogelijk. Tuinhuiscentrum van de Munckhof kan voor u bijvoorbeeld een houten garage met kantoor maken. Zo heeft u gelijk ook een mooie werkplek op uw perceel!

Waarom een houten garage met kantoor?

Als u de ruimte heeft op uw terrein, waarom zou u deze dan niet optimaal benutten? Natuurlijk is het al mooi om een houten garage neer te laten zetten waar u een auto, fietsen of een motor in kan stallen. Maar met een paar meter extra heeft u ook een ideale werkruimte gemaakt. Deze kan voor allerhande doeleinden worden gebruikt. Een kantoorbestemming is daar een van de opties voor. Zo hoeft u niet ver van huis om op uw werk te komen.

In elke maat leverbaar

Alle soorten tuinhuizen zijn op maat leverbaar. Groot of klein, wij maken het mogelijk.

Bekijk maatwerk

Keuze in daktype

Het type dak kan een grote invloed hebben op de stijl van uw tuinhuis. Daarom bieden wij vele verschillende soorten daktypen.

Bekijk daktypes

Keuze in houtsoort

Gaat u voor een moderne of landelijke stijl? Met de verschillende houtsoorten is uw tuinhuis volledig aan te passen aan uw wensen.

Bekijk houtsoorten

Kleurkeuze

U kunt uw tuinhuis meer of juist minder laten opvallen door de keuze uit verschillende beschikbare kleuren.

Bekijk kleuren

Extra opties

Naast de keuze uit hout, daktype, maat en kleur zijn er nog meer extra opties beschikbaar, zoals verschillende soorten ramen.

Bekijk de opties

We begeleiden u graag tijdens het gehele proces

Wij delen graag onze kennis. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze adviseurs tekenen het allemaal voor u uit

Tijdens het adviesgesprek met onze adviseurs staan uw wensen centraal. Bent u er al uit of bent u nog in de verkennende fase, wij helpen u graag verder. Op ons showterrein van 1000 m2 kunnen wij u vele mogelijkheden tonen. Alles wat u hier vindt, is aan te passen aan uw wensen.

Tekenen

Nadat onze adviseurs uw wensen in beeld hebben gebracht en u hebben voorzien van een passende offerte, komen onze werkvoorbereiders in beeld. Zij verzorgen een werktekening met bijbehorende 3D aanzichten om u een perfect beeld te geven van wat u straks van ons kunt verwachten. Deze zullen zij ook ter controle naar u toesturen, zodat wij zeker weten dat we uw wensen goed hebben vertaald.

Productie

Na akkoord op de werktekening gaat uw order in productie. In onze eigen werkplaats met ervaren vakmensen wordt uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur geproduceerd.

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken wij alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij bijna al uw wensen vervullen.

Montage

Als de productie gereed is, staan onze montageteams klaar om voor u aan de slag te gaan.

Zij zullen, afhankelijk van de grootte van het project, uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur binnen één tot enkele dagen voor u monteren.

Soortgelijke projecten

Een garage van het mooiste hout

Een garage is van meerdere verschillende materialen te maken. Tuinhuiscentrum van de Munckhof gebruikt hier altijd hout voor. Niet alleen is hout een mooi materiaal, het is daarbij ook zo dat hout zeer duurzaam en sterk is. Zet u een garage van hout neer, dan hoeft u er niet bang voor te zijn dat deze niet lang meegaat. Sterker nog: die garage wordt alleen maar mooier naarmate het hout meer karakter krijgt!

Genieten van uw houten garage met kantoor

Wat is het toch fijn om uw huis uit te kunnen lopen en dan een handvol meters verderop al op uw werkplek te zijn. Wij realiseren dit graag voor u. Kom eens langs op ons showterrein om de mogelijkheden met eigen ogen te bekijken. We bespreken dan met u wat uw wensen en eisen zijn voor die houten garage met kantoor. We zijn zeer flexibel als het aankomt op maten, gebruikte soort hout en indeling. Alles om voor u een perfecte werkplek en garage te scheppen!

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.