Kapschuur Douglas

Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Kapschuur Douglas

Wilt u een mooie kapschuur in de tuin? Dan bent u bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof aan het juiste adres. We hebben een groot aantal verschillende opties voor overkappingen voor bij uw huis en daar hoort een kapschuur natuurlijk ook bij. Indien u hier meer over wilt weten kunt u altijd even contact met ons opnemen en uw wensen aan ons kenbaar maken. Wij maken dan voor u bijvoorbeeld een mooie kapschuur van Douglas hout op maat.

Een kapschuur in uw tuin

Met een kapschuur heeft u vele verschillende mogelijkheden. We hebben het dan bijvoorbeeld over de stijl van de kapschuur. Wilt u een traditionele kapschuur waarbij alle kanten open zijn, behalve de achterkant? Of wilt u liever een kapschuur waar meerdere kanten afgesloten zijn? Bij ons kunt u ook kiezen van welk materiaal de kapschuur gemaakt moet worden. Denk bijvoorbeeld aan een kapschuur van Douglas hout, maar ook andere soorten hout hebben wij op voorraad.

In elke maat leverbaar

Alle soorten tuinhuizen zijn op maat leverbaar. Groot of klein, wij maken het mogelijk.

Bekijk maatwerk

Keuze in daktype

Het type dak kan een grote invloed hebben op de stijl van uw tuinhuis. Daarom bieden wij vele verschillende soorten daktypen.

Bekijk daktypes

Keuze in houtsoort

Gaat u voor een moderne of landelijke stijl? Met de verschillende houtsoorten is uw tuinhuis volledig aan te passen aan uw wensen.

Bekijk houtsoorten

Kleurkeuze

U kunt uw tuinhuis meer of juist minder laten opvallen door de keuze uit verschillende beschikbare kleuren.

Bekijk kleuren

Extra opties

Naast de keuze uit hout, daktype, maat en kleur zijn er nog meer extra opties beschikbaar, zoals verschillende soorten ramen.

Bekijk de opties

We begeleiden u graag tijdens het gehele proces

Wij delen graag onze kennis. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze adviseurs tekenen het allemaal voor u uit

Tijdens het adviesgesprek met onze adviseurs staan uw wensen centraal. Bent u er al uit of bent u nog in de verkennende fase, wij helpen u graag verder. Op ons showterrein van 1000 m2 kunnen wij u vele mogelijkheden tonen. Alles wat u hier vindt, is aan te passen aan uw wensen.

Tekenen

Nadat onze adviseurs uw wensen in beeld hebben gebracht en u hebben voorzien van een passende offerte, komen onze werkvoorbereiders in beeld. Zij verzorgen een werktekening met bijbehorende 3D aanzichten om u een perfect beeld te geven van wat u straks van ons kunt verwachten. Deze zullen zij ook ter controle naar u toesturen, zodat wij zeker weten dat we uw wensen goed hebben vertaald.

Productie

Na akkoord op de werktekening gaat uw order in productie. In onze eigen werkplaats met ervaren vakmensen wordt uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur geproduceerd.

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken wij alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij bijna al uw wensen vervullen.

Montage

Als de productie gereed is, staan onze montageteams klaar om voor u aan de slag te gaan.

Zij zullen, afhankelijk van de grootte van het project, uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur binnen één tot enkele dagen voor u monteren.

Soortgelijke projecten

Laat een kapschuur maken door professionals

We vinden het belangrijk dat u straks een kapschuur in uw tuin heeft staan die helemaal op uw wensen is afgestemd. Een mooie kapschuur van de beste materialen, waar u met uw gezin, vrienden of familie veel tijd door kan brengen. Een kapschuur waar u bijvoorbeeld een eettafel onder zet, of een waar de loungeset een mooi plekje krijgt. Wat uw wensen ook zijn, met een kapschuur van Tuinhuiscentrum van de Munckhof is het allemaal mogelijk!

Meer weten over onze kapschuren?

Indien u meer wilt weten over wat er allemaal mogelijk is met een kapschuur van Tuinhuiscentrum van de Munckhof, dan kunt u altijd even contact met ons opnemen. Maak bijvoorbeeld een afspraak met ons om langs te komen op ons showterrein, waar we meer dan 35 verschillende tuinhuisjes en overkappingen klaar hebben staan. Zo krijgt u een goede indruk van wat u van ons mag verwachten!

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.