Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Prieel rond

Wilt u meer kunnen genieten van uw tuin en hier een klassieke uitstraling aan geven? Het laten bouwen van een prieel door Tuinhuiscentrum van de Munckhof is dan een uitstekende keuze. Een prieel voegt namelijk een vleugje elegantie en charme toe aan elke buitenruimte. Maar eigenlijk past een prieel in elke soort tuin, of u nu een formele tuin heeft of voor een meer informele stijl gaat. Een prieel heeft vaak sierlijke details en een verfijnd ontwerp, zodat u een gevoel van tijdloze schoonheid en rust krijgt in uw tuin.

Een prieel toevoegen aan uw tuin

Een prieel is een vrijstaande structuur, geheel open of gedeeltelijk afgesloten. Normaal gesproken bestaat een prieel uit zuilen of palen die een dak ondersteunen. Ze zijn in verschillende stijlen en maten te maken, er is er dan ook altijd wel een die past in uw tuin. Kies voor een prieel op een strategische plek in uw tuin om zo echt een eyecatcher te creëren. De perfecte romantische plek voor een intiem diner, of juist een schaduwrijke plek om te kunnen ontspannen op warme zomerdagen.

In elke maat leverbaar

Alle soorten tuinhuizen zijn op maat leverbaar. Groot of klein, wij maken het mogelijk.

Bekijk maatwerk

Keuze in daktype

Het type dak kan een grote invloed hebben op de stijl van uw tuinhuis. Daarom bieden wij vele verschillende soorten daktypen.

Bekijk daktypes

Keuze in houtsoort

Gaat u voor een moderne of landelijke stijl? Met de verschillende houtsoorten is uw tuinhuis volledig aan te passen aan uw wensen.

Bekijk houtsoorten

Kleurkeuze

U kunt uw tuinhuis meer of juist minder laten opvallen door de keuze uit verschillende beschikbare kleuren.

Bekijk kleuren

Extra opties

Naast de keuze uit hout, daktype, maat en kleur zijn er nog meer extra opties beschikbaar, zoals verschillende soorten ramen.

Bekijk de opties

We begeleiden u graag tijdens het gehele proces

Wij delen graag onze kennis. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze adviseurs tekenen het allemaal voor u uit

Tijdens het adviesgesprek met onze adviseurs staan uw wensen centraal. Bent u er al uit of bent u nog in de verkennende fase, wij helpen u graag verder. Op ons showterrein van 1000 m2 kunnen wij u vele mogelijkheden tonen. Alles wat u hier vindt, is aan te passen aan uw wensen.

Tekenen

Nadat onze adviseurs uw wensen in beeld hebben gebracht en u hebben voorzien van een passende offerte, komen onze werkvoorbereiders in beeld. Zij verzorgen een werktekening met bijbehorende 3D aanzichten om u een perfect beeld te geven van wat u straks van ons kunt verwachten. Deze zullen zij ook ter controle naar u toesturen, zodat wij zeker weten dat we uw wensen goed hebben vertaald.

Productie

Na akkoord op de werktekening gaat uw order in productie. In onze eigen werkplaats met ervaren vakmensen wordt uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur geproduceerd.

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken wij alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij bijna al uw wensen vervullen.

Montage

Als de productie gereed is, staan onze montageteams klaar om voor u aan de slag te gaan.

Zij zullen, afhankelijk van de grootte van het project, uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur binnen één tot enkele dagen voor u monteren.

Soortgelijke projecten

Waarom kiezen voor een prieel van hout?

Wij maken onze buitenverblijven en overkappingen altijd van hout. Hout straalt nu eenmaal natuurlijke warmte en schoonheid uit, waardoor het perfect is voor het creëren van een klassieke uitstraling. Daarbij: hout is duurzaam en kan de tand des tijds doorstaan. Het kan ook nog eens worden behandeld, zodat het beter bestand is tegen weersinvloeden. Bovendien is hout een veelzijdig materiaal dat gemakkelijk kan worden bewerkt en aangepast aan uw specifieke wensen.

Laat ons uw prieel maken

We gaan graag aan de slag om een droom prieel voor u te realiseren. Tuinhuiscentrum van de Munckhof heeft een aantal tuinhuisjes en overkappingen klaarstaan op 1.000 m2 showterrein in Neerkant. Doe hier inspiratie op en stel uw vragen aan onze experts. We verwelkomen u graag!

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.