Kapschuur L-vorm

Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Kapschuur L-vorm

Wilt u nog meer genieten van uw tuin? Dat is altijd mogelijk met een houten overkapping van Tuinhuiscentrum van de Munckhof. We kunnen voor u meerdere soorten overkapping realiseren, die wij geheel op maat voor u maken. Ziet u het bijvoorbeeld wel zitten om een kapschuur in uw tuin te laten plaatsen? Deze kunnen wij in meerdere vormen en maten voor u bouwen. Zo bouwen wij bijvoorbeeld een kapschuur in L-vorm.

Een prachtige kapschuur voor uw tuin

Een kapschuur is een perfecte plek om een mooie zomerdag en -avond door te brengen. U zit hier heerlijk beschut tegen al te felle zon. Ook als het opeens begint te regenen, hoeft u niet bang te worden dat u nat wordt. Een kapschuur, altijd voorzien van een achterwand, is dan ook de ideale plek voor bijvoorbeeld een eettafel of buitenkeuken. Maar ook op koudere dagen is een kapschuur een plek waar u zeker wilt blijven rondhangen. Met een vuurkorf is dat zeer aangenaam.

In elke maat leverbaar

Alle soorten tuinhuizen zijn op maat leverbaar. Groot of klein, wij maken het mogelijk.

Bekijk maatwerk

Keuze in daktype

Het type dak kan een grote invloed hebben op de stijl van uw tuinhuis. Daarom bieden wij vele verschillende soorten daktypen.

Bekijk daktypes

Keuze in houtsoort

Gaat u voor een moderne of landelijke stijl? Met de verschillende houtsoorten is uw tuinhuis volledig aan te passen aan uw wensen.

Bekijk houtsoorten

Kleurkeuze

U kunt uw tuinhuis meer of juist minder laten opvallen door de keuze uit verschillende beschikbare kleuren.

Bekijk kleuren

Extra opties

Naast de keuze uit hout, daktype, maat en kleur zijn er nog meer extra opties beschikbaar, zoals verschillende soorten ramen.

Bekijk de opties

We begeleiden u graag tijdens het gehele proces

Wij delen graag onze kennis. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze adviseurs tekenen het allemaal voor u uit

Tijdens het adviesgesprek met onze adviseurs staan uw wensen centraal. Bent u er al uit of bent u nog in de verkennende fase, wij helpen u graag verder. Op ons showterrein van 1000 m2 kunnen wij u vele mogelijkheden tonen. Alles wat u hier vindt, is aan te passen aan uw wensen.

Tekenen

Nadat onze adviseurs uw wensen in beeld hebben gebracht en u hebben voorzien van een passende offerte, komen onze werkvoorbereiders in beeld. Zij verzorgen een werktekening met bijbehorende 3D aanzichten om u een perfect beeld te geven van wat u straks van ons kunt verwachten. Deze zullen zij ook ter controle naar u toesturen, zodat wij zeker weten dat we uw wensen goed hebben vertaald.

Productie

Na akkoord op de werktekening gaat uw order in productie. In onze eigen werkplaats met ervaren vakmensen wordt uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur geproduceerd.

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken wij alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij bijna al uw wensen vervullen.

Montage

Als de productie gereed is, staan onze montageteams klaar om voor u aan de slag te gaan.

Zij zullen, afhankelijk van de grootte van het project, uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur binnen één tot enkele dagen voor u monteren.

Soortgelijke projecten

Meer weten over uw kapschuur in L-vorm?

Een kapschuur in L-vorm realiseren wij voor u in de maat die u wenst. Heeft u een grote tuin en gaan er veel mensen gebruikmaken van de kapschuur? Dan maken wij voor u een grote kapschuur. Heeft u een bescheidener ruimte tot uw beschikking? Dan is een kleine kapschuur natuurlijk ook altijd mogelijk. We kunnen altijd een keer bij u langskomen om de maten op te nemen en te bekijken welk formaat het meest geschikt is.

Kom kapschuren kijken bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof

We hebben meerdere voorbeelden van kapschuren en andere overkappingen voor u klaarstaan op deze website. U kunt er echter ook voor kiezen om een keer bij ons langs te komen op ons showterrein. Maak een afspraak met ons en wij geven u een rondleiding over ons terrein. We hopen dat u hier inspiratie opdoet voor uw eigen houten kapschuur in L-vorm.

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.