Tuinhuis met berging

Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Tuinhuis met berging op maat gemaakt

U wilt een tuinhuisje in uw tuin laten zetten? Mogen wij u dan aanraden om te gaan voor een tuinhuis met berging? U heeft dan namelijk niet alleen een tuinhuis dat u kunt gebruiken voor meerdere verschillende activiteiten. U voegt dan ook extra bergruimte aan uw tuin toe. Zo maakt u van dat tuinhuisje een handige, multifunctionele ruimte waar u graag tijd door wilt brengen. Tuinhuiscentrum van de Munckhof bouwt dit tuinhuis graag voor u.

Voordelen van een tuinhuis met berging

Een van de belangrijkste voordelen van een tuinhuis met berging is de extra opbergruimte die het biedt. U heeft dan een prachtige plek voor het opbergen van tuingereedschap, fietsen, tuinmeubilair en andere spullen. Deze geeft u eenvoudig een plekje in uw berging. Deze spullen hoeven dan niet in de tuin of in uw eigenlijke tuinhuisje te staan. Daarbij maakt een tuinhuis met berging op efficiënte wijze gebruik van de beschikbare ruimte in uw tuin. U heeft dan een plek waar u zowel kunt ontspannen als spullen opbergen.

Soortgelijke projecten

Genieten van een tuinhuisje met berging

Een tuinhuis met berging is heel veelzijdig. Het kan dienst doen als een ontspanningsruimte, waar u geniet van uw tuin, maar ook als hobbyruimte, een thuiskantoor of zelfs als speelruimte voor de kids. Door de berging kunt u tegelijkertijd uw spullen veilig opbergen. Alles is hier goed beschermd tegen de elementen, diefstal en schade. Een extra voordeel van een tuinhuisje is dat het er simpelweg mooi uitziet. U voegt hiermee echt waarde aan uw tuin toe.

Hoe ziet uw droomtuinhuis met berging eruit?

Tuinhuiscentrum van de Munckhof heeft veel ervaring en expertise als het aankomt op het ontwerpen en bouwen van tuinhuizen met berging. Wij maken voor u een tuinhuis op maat, dat helemaal voldoet aan al uw wensen. Zo heeft u straks een tuinhuis waar u zoveel mogelijk tijd door zult willen brengen. Kom vooral ook een keer tuinhuisjes kijken bij ons. Op ons showterrein hebben we vele voorbeelden klaarstaan.

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.