Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Houten garage met plat dak

Een houten garage met een plat dak is een aanwinst voor uw perceel. U heeft dan een veilige plek om uw auto neer te zetten. Waar dan nog eens bij komt dat deze garage er ook nog eens mooi en stijlvol uitziet. Zo voegt u wat esthetiek toe aan uw tuin. Daarbij heeft u ook nog de mogelijkheid om bijvoorbeeld een veranda of carport aan de garage vast te laten maken. Tuinhuiscentrum van de Munckhof wil dit graag voor u realiseren.

Voeg waarde toe aan uw tuin

Met een houten garage voegt u flink waarde toe aan uw buitenruimte. Een garage is natuurlijk een perfecte plek om uw auto neer te zetten. Zo staat deze veilig voor alle weersomstandigheden. De auto staat droog, uit de wind en ook dieven kunnen er niet bij in de buurt komen. Maar deze garage is niet alleen maar bedoeld om een auto neer te zetten. U kunt hier bijvoorbeeld ook vele spullen, fietsen of gereedschappen in kwijt.

In elke maat leverbaar

Alle soorten tuinhuizen zijn op maat leverbaar. Groot of klein, wij maken het mogelijk.

Bekijk maatwerk

Keuze in daktype

Het type dak kan een grote invloed hebben op de stijl van uw tuinhuis. Daarom bieden wij vele verschillende soorten daktypen.

Bekijk daktypes

Keuze in houtsoort

Gaat u voor een moderne of landelijke stijl? Met de verschillende houtsoorten is uw tuinhuis volledig aan te passen aan uw wensen.

Bekijk houtsoorten

Kleurkeuze

U kunt uw tuinhuis meer of juist minder laten opvallen door de keuze uit verschillende beschikbare kleuren.

Bekijk kleuren

Extra opties

Naast de keuze uit hout, daktype, maat en kleur zijn er nog meer extra opties beschikbaar, zoals verschillende soorten ramen.

Bekijk de opties

We begeleiden u graag tijdens het gehele proces

Wij delen graag onze kennis. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze adviseurs tekenen het allemaal voor u uit

Tijdens het adviesgesprek met onze adviseurs staan uw wensen centraal. Bent u er al uit of bent u nog in de verkennende fase, wij helpen u graag verder. Op ons showterrein van 1000 m2 kunnen wij u vele mogelijkheden tonen. Alles wat u hier vindt, is aan te passen aan uw wensen.

Tekenen

Nadat onze adviseurs uw wensen in beeld hebben gebracht en u hebben voorzien van een passende offerte, komen onze werkvoorbereiders in beeld. Zij verzorgen een werktekening met bijbehorende 3D aanzichten om u een perfect beeld te geven van wat u straks van ons kunt verwachten. Deze zullen zij ook ter controle naar u toesturen, zodat wij zeker weten dat we uw wensen goed hebben vertaald.

Productie

Na akkoord op de werktekening gaat uw order in productie. In onze eigen werkplaats met ervaren vakmensen wordt uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur geproduceerd.

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken wij alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij bijna al uw wensen vervullen.

Montage

Als de productie gereed is, staan onze montageteams klaar om voor u aan de slag te gaan.

Zij zullen, afhankelijk van de grootte van het project, uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur binnen één tot enkele dagen voor u monteren.

Soortgelijke projecten

Een houten garage van het mooiste hout

Wij hebben ervoor gekozen om al onze garages, tuinhuisjes en overkappingen van hout te maken. Dit is een bewuste keuze geweest. Hout is namelijk een mooi materiaal, dat ook nog eens zeer stevig en duurzaam is. Wanneer wij een houten garage met plat dak bij u neerzetten, wees er dan van verzekerd dat deze stevig staat en ook zal blijven staan. U mag bij ons zelf kiezen welke soort hout u het mooiste vindt voor uw houten garage met plat dak.

Garages bekijken bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof

We nodigen u graag uit om bij ons te komen kijken op ons showterrein in Neerkant. Op 1.000 m2 staan hier niet alleen houten garages, maar ook tuinhuisjes, overkappingen en schuren. We laten u deze zien, zodat u een goede indruk krijgt van wat er met hout allemaal mogelijk is. We nemen dan gelijk uw eigen wensen met u door. Zo krijgen wij een beeld van wat u wenst, dan we dan weer meenemen als wij uw houten garage met plat dak voor u gaan ontwerpen.

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.