Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Houten garage met overkapping

Handig, zo’n houten garage op uw perceel. Uw auto staat hier veilig en beschut, waarbij u ook nog ruimte heeft om spullen op te slaan. Maar er is nog veel meer mogelijk met een houten garage. Tuinhuiscentrum van de Munckhof kan bijvoorbeeld voor u een houten garage met overkapping maken. Daar kunt u de auto even onder zetten als u hem snel weer nodig heeft en hem niet weer helemaal uit de garage wilt halen. Maar er zijn natuurlijk nog veel meer doelen waar u een houten garage met overkapping voor in kunt zetten.

Waarom kiezen voor een houten garage met overkapping?

Kiezen voor een houten garage met overkapping is een keuze maken voor een handig gebouw op uw perceel. Ja, uw auto staat hier natuurlijk altijd veilig, maar die overkapping is ook te gebruiken voor andere spullen. Zet hier bijvoorbeeld uw loungebank neer als het gaat regenen en u nog niet naar binnen wilt. Of zet hier uw fiets, motor of andere spullen neer, beschermd tegen regen en wind. Ook andere spullen hebben een prima plek onder de overkapping van uw houten garage.

In elke maat leverbaar

Alle soorten tuinhuizen zijn op maat leverbaar. Groot of klein, wij maken het mogelijk.

Bekijk maatwerk

Keuze in daktype

Het type dak kan een grote invloed hebben op de stijl van uw tuinhuis. Daarom bieden wij vele verschillende soorten daktypen.

Bekijk daktypes

Keuze in houtsoort

Gaat u voor een moderne of landelijke stijl? Met de verschillende houtsoorten is uw tuinhuis volledig aan te passen aan uw wensen.

Bekijk houtsoorten

Kleurkeuze

U kunt uw tuinhuis meer of juist minder laten opvallen door de keuze uit verschillende beschikbare kleuren.

Bekijk kleuren

Extra opties

Naast de keuze uit hout, daktype, maat en kleur zijn er nog meer extra opties beschikbaar, zoals verschillende soorten ramen.

Bekijk de opties

We begeleiden u graag tijdens het gehele proces

Wij delen graag onze kennis. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze adviseurs tekenen het allemaal voor u uit

Tijdens het adviesgesprek met onze adviseurs staan uw wensen centraal. Bent u er al uit of bent u nog in de verkennende fase, wij helpen u graag verder. Op ons showterrein van 1000 m2 kunnen wij u vele mogelijkheden tonen. Alles wat u hier vindt, is aan te passen aan uw wensen.

Tekenen

Nadat onze adviseurs uw wensen in beeld hebben gebracht en u hebben voorzien van een passende offerte, komen onze werkvoorbereiders in beeld. Zij verzorgen een werktekening met bijbehorende 3D aanzichten om u een perfect beeld te geven van wat u straks van ons kunt verwachten. Deze zullen zij ook ter controle naar u toesturen, zodat wij zeker weten dat we uw wensen goed hebben vertaald.

Productie

Na akkoord op de werktekening gaat uw order in productie. In onze eigen werkplaats met ervaren vakmensen wordt uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur geproduceerd.

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken wij alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij bijna al uw wensen vervullen.

Montage

Als de productie gereed is, staan onze montageteams klaar om voor u aan de slag te gaan.

Zij zullen, afhankelijk van de grootte van het project, uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur binnen één tot enkele dagen voor u monteren.

Soortgelijke projecten

Waarom een overkapping van hout?

We maken onze overkappingen altijd van hout. Dit is een mooi, duurzaam materiaal met een geheel eigen karakter. Dat karakter verandert dan ook nog eens aan de hand van de soort en de kleur die u hiervoor kiest. Daarbij ziet een houten garage met overkapping er rustiek en natuurlijk ook. Zo is het een mooie toevoeging aan uw tuin! Hebben we al vermeld dat hout nog eens een heel sterk materiaal is, dat er over vele jaren nog net zo mooi uitziet?

Kom onze houten garage met overkapping bekijken

Wellicht bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden die u bij ons heeft. We hebben hier op ingespeeld door een groot terrein te realiseren waar wij vele van onze overkappingen een plekje hebben gegeven. U mag hier altijd langskomen om samen met een van onze medewerkers te bekijken wat u mooi vindt voor uw eigen perceel.

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.