Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Houten garage met carport

Het laten bouwen van een houten garage met carport brengt een groot aantal voordelen met zich mee. Zo heeft u hier ruimte voor meerdere voertuigen, kunt u ervoor kiezen om een deel van de garage als berging te gebruiken en heeft u straks gewoon een mooi gebouw bij uw huis staan. Tuinhuiscentrum van de Munckhof is gespecialiseerd op het gebied van ontwerp en productie van alle mogelijke soorten overkappingen. Ook een houten garage met carport behoort bij ons tot de mogelijkheden.

Waarom een houten garage met carport?

Er zijn meerdere redenen te bedenken waarom een houten garage met een carport een goede keuze is. Om te beginnen zorgt u er zo voor dat u niet iedere keer uw auto binnen hoeft te zetten. Dat is handig als u de auto vaak gebruikt en deze niet steeds weer binnen en buiten wilt zetten. De carport kunt u ook gebruiken om andere dingen onder te zetten. Zo staat uw fiets op een veilige plek, maar is ook uw tuinset beschermd tegen een frisse regenbui.

In elke maat leverbaar

Alle soorten tuinhuizen zijn op maat leverbaar. Groot of klein, wij maken het mogelijk.

Bekijk maatwerk

Keuze in daktype

Het type dak kan een grote invloed hebben op de stijl van uw tuinhuis. Daarom bieden wij vele verschillende soorten daktypen.

Bekijk daktypes

Keuze in houtsoort

Gaat u voor een moderne of landelijke stijl? Met de verschillende houtsoorten is uw tuinhuis volledig aan te passen aan uw wensen.

Bekijk houtsoorten

Kleurkeuze

U kunt uw tuinhuis meer of juist minder laten opvallen door de keuze uit verschillende beschikbare kleuren.

Bekijk kleuren

Extra opties

Naast de keuze uit hout, daktype, maat en kleur zijn er nog meer extra opties beschikbaar, zoals verschillende soorten ramen.

Bekijk de opties

We begeleiden u graag tijdens het gehele proces

Wij delen graag onze kennis. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze adviseurs tekenen het allemaal voor u uit

Tijdens het adviesgesprek met onze adviseurs staan uw wensen centraal. Bent u er al uit of bent u nog in de verkennende fase, wij helpen u graag verder. Op ons showterrein van 1000 m2 kunnen wij u vele mogelijkheden tonen. Alles wat u hier vindt, is aan te passen aan uw wensen.

Tekenen

Nadat onze adviseurs uw wensen in beeld hebben gebracht en u hebben voorzien van een passende offerte, komen onze werkvoorbereiders in beeld. Zij verzorgen een werktekening met bijbehorende 3D aanzichten om u een perfect beeld te geven van wat u straks van ons kunt verwachten. Deze zullen zij ook ter controle naar u toesturen, zodat wij zeker weten dat we uw wensen goed hebben vertaald.

Productie

Na akkoord op de werktekening gaat uw order in productie. In onze eigen werkplaats met ervaren vakmensen wordt uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur geproduceerd.

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken wij alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij bijna al uw wensen vervullen.

Montage

Als de productie gereed is, staan onze montageteams klaar om voor u aan de slag te gaan.

Zij zullen, afhankelijk van de grootte van het project, uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur binnen één tot enkele dagen voor u monteren.

Soortgelijke projecten

Professionals een houten carport laten maken

We geloven er in dat hout het mooiste materiaal is voor het bouwen van een garage met carport. Dit is een materiaal dat stevig is, er natuurlijk uitziet en daarbij ook nog eens een geheel eigen karakter heeft. U mag bij ons kiezen welke soort hout u het meest geschikt vindt voor uw tuin, waarbij wij wel klaar staan om u advies op maat te geven.

Optimaal genieten van een houten garage met carport

Een houten garage die is voorzien van een carport maakt uw leven een stuk eenvoudiger. Maar wellicht wilt u deze eerst in het echt komen bekijken? Geen probleem! We hebben namelijk een showterrein ingericht waar we een groot aantal van onze houten bouwsels bij elkaar hebben staan. Zo ook de houten garage met carport, waar we u graag in geuren en kleuren alles over vertellen. Maak dan ook vandaag nog een afspraak met ons.

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.