Kapschuur met berging

Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Kapschuur met berging

Met een kapschuur is veel mogelijk. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om deze te gebruiken als overkapping, zodat u nog meer van uw tuin geniet. Maar het is ook mogelijk om een kapschuur te gebruiken als garage, waar uw auto dan goed beschut onder staat. We hebben nog meer mogelijkheden, want bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken we voor u ook een kapschuur met berging. Zowel kapschuur als berging maken wij dan net zo groot of klein als u maar wenst.

Een kapschuur met berging laten maken

Tuinhuiscentrum van de Munckhof is gespecialiseerd op het gebied van alles wat met kapschuren en andere overkappingen te maken heeft. We weten dan ook als geen ander wat er op dit gebied mogelijk is. Een kapschuur met berging is multifunctioneel. U geniet overdag onder de kapschuur van het mooie weer, en in de avond zet u de tuinset veilig in de berging. Uiteraard is deze ook voor een breed scala aan andere spullen te gebruiken.

In elke maat leverbaar

Alle soorten tuinhuizen zijn op maat leverbaar. Groot of klein, wij maken het mogelijk.

Bekijk maatwerk

Keuze in daktype

Het type dak kan een grote invloed hebben op de stijl van uw tuinhuis. Daarom bieden wij vele verschillende soorten daktypen.

Bekijk daktypes

Keuze in houtsoort

Gaat u voor een moderne of landelijke stijl? Met de verschillende houtsoorten is uw tuinhuis volledig aan te passen aan uw wensen.

Bekijk houtsoorten

Kleurkeuze

U kunt uw tuinhuis meer of juist minder laten opvallen door de keuze uit verschillende beschikbare kleuren.

Bekijk kleuren

Extra opties

Naast de keuze uit hout, daktype, maat en kleur zijn er nog meer extra opties beschikbaar, zoals verschillende soorten ramen.

Bekijk de opties

We begeleiden u graag tijdens het gehele proces

Wij delen graag onze kennis. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze adviseurs tekenen het allemaal voor u uit

Tijdens het adviesgesprek met onze adviseurs staan uw wensen centraal. Bent u er al uit of bent u nog in de verkennende fase, wij helpen u graag verder. Op ons showterrein van 1000 m2 kunnen wij u vele mogelijkheden tonen. Alles wat u hier vindt, is aan te passen aan uw wensen.

Tekenen

Nadat onze adviseurs uw wensen in beeld hebben gebracht en u hebben voorzien van een passende offerte, komen onze werkvoorbereiders in beeld. Zij verzorgen een werktekening met bijbehorende 3D aanzichten om u een perfect beeld te geven van wat u straks van ons kunt verwachten. Deze zullen zij ook ter controle naar u toesturen, zodat wij zeker weten dat we uw wensen goed hebben vertaald.

Productie

Na akkoord op de werktekening gaat uw order in productie. In onze eigen werkplaats met ervaren vakmensen wordt uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur geproduceerd.

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken wij alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij bijna al uw wensen vervullen.

Montage

Als de productie gereed is, staan onze montageteams klaar om voor u aan de slag te gaan.

Zij zullen, afhankelijk van de grootte van het project, uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur binnen één tot enkele dagen voor u monteren.

Soortgelijke projecten

Wij maken die kapschuur van de mooiste materialen

Als u ervoor kiest om een kapschuur te laten maken, dan wilt u natuurlijk dat deze van mooie materialen gemaakt is. Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken we louter gebruik van het mooiste hout. Denk aan Douglas hout, maar we hebben ook andere soorten hout waar wij die overkapping van kunnen maken. Hout is een prachtig materiaal voor een overkapping en daarnaast ook nog eens zeer sterk. Ideaal als duurzame oplossing voor een kapschuur.

Meer weten over onze kapschuren?

U mag natuurlijk altijd even bij ons langskomen om onze kapschuren, tuinhuisjes en andere overkappingen te komen bekijken. Maak hiervoor eenvoudig een afspraak met ons. We bekijken dan samen met u wat er bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof allemaal mogelijk is. We hopen dat u hier dan inspiratie opdoet, die u dan kunt gebruiken om uw wensen aan ons kenbaar te maken. Wij maken die kapschuur met berging daarna helemaal op maat voor u.

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.