Kapschuur hoek

Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Kapschuur hoek

Wilt u nog meer kunnen genieten van uw tuin? Dan raden wij u aan om een kapschuur in uw tuin te laten plaatsen. Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof hebben we een groot aantal mogelijkheden voor u klaarstaan, waarmee u uw tuin omtovert in een klein paradijsje. Een kapschuur is een mooie soort overkapping, die niet alleen van boven, maar ook aan de achterkant, is afgeschermd. Een kapschuur in de hoek van uw tuin staat dan ook altijd mooi.

Wat is een kapschuur precies?

We hebben meerdere soorten overkapping in ons assortiment voor u klaarstaan. De kapschuur is hier een van de opties van. Een kapschuur is een overkapping waarbij niet alleen de bovenkant afgedekt is. De achterkant van de kapschuur is namelijk ook altijd afgesloten. Het is daarbij ook mogelijk om een kapschuur te laten maken waarbij ook een of meerdere van de zijkanten zijn afgesloten. Zo heeft u met een kapschuur niet alleen een mooie overkapping, maar ook een stukje extra privacy.

In elke maat leverbaar

Alle soorten tuinhuizen zijn op maat leverbaar. Groot of klein, wij maken het mogelijk.

Bekijk maatwerk

Keuze in daktype

Het type dak kan een grote invloed hebben op de stijl van uw tuinhuis. Daarom bieden wij vele verschillende soorten daktypen.

Bekijk daktypes

Keuze in houtsoort

Gaat u voor een moderne of landelijke stijl? Met de verschillende houtsoorten is uw tuinhuis volledig aan te passen aan uw wensen.

Bekijk houtsoorten

Kleurkeuze

U kunt uw tuinhuis meer of juist minder laten opvallen door de keuze uit verschillende beschikbare kleuren.

Bekijk kleuren

Extra opties

Naast de keuze uit hout, daktype, maat en kleur zijn er nog meer extra opties beschikbaar, zoals verschillende soorten ramen.

Bekijk de opties

We begeleiden u graag tijdens het gehele proces

Wij delen graag onze kennis. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze adviseurs tekenen het allemaal voor u uit

Tijdens het adviesgesprek met onze adviseurs staan uw wensen centraal. Bent u er al uit of bent u nog in de verkennende fase, wij helpen u graag verder. Op ons showterrein van 1000 m2 kunnen wij u vele mogelijkheden tonen. Alles wat u hier vindt, is aan te passen aan uw wensen.

Tekenen

Nadat onze adviseurs uw wensen in beeld hebben gebracht en u hebben voorzien van een passende offerte, komen onze werkvoorbereiders in beeld. Zij verzorgen een werktekening met bijbehorende 3D aanzichten om u een perfect beeld te geven van wat u straks van ons kunt verwachten. Deze zullen zij ook ter controle naar u toesturen, zodat wij zeker weten dat we uw wensen goed hebben vertaald.

Productie

Na akkoord op de werktekening gaat uw order in productie. In onze eigen werkplaats met ervaren vakmensen wordt uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur geproduceerd.

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken wij alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij bijna al uw wensen vervullen.

Montage

Als de productie gereed is, staan onze montageteams klaar om voor u aan de slag te gaan.

Zij zullen, afhankelijk van de grootte van het project, uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur binnen één tot enkele dagen voor u monteren.

Soortgelijke projecten

Genieten van een mooie kapschuur

Met een mooie kapschuur geniet u straks extra van die mooie zonnige dagen. Maar het is ook een perfecte plek om spullen te bewaren. Heeft u een mooie tuinset in de tuin staan, maar begint het op een dag hard te regenen? Dan zet u alles eenvoudig even beschut onder de kapschuur. Deze zorgt ervoor dat alles droog en in mooie staat blijft. Uiteraard is die kapschuur daarnaast voor nog veel meer andere zaken te gebruiken.

Meer weten over onze kapschuren?

Indien u meer wilt weten over onze kapschuren en wat voor mogelijkheden u hier allemaal mee heeft, dan kunt u altijd even contact met ons opnemen met al uw vragen. Of maak een afspraak met ons om langs te komen op ons showterrein. Hier hebben wij maar liefst 50 verschillende tuinhuisjes en overkappingen voor u bij elkaar gezet. Een van onze medewerkers neemt deze met u door en bekijkt wat uw specifieke wensen zijn. Zo kunnen wij een kapschuur op maat maken.

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.