Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Houten tuinberging

Komt u ruimte tekort om al uw spullen op te kunnen bergen? Heeft u dan al eens aan een houten tuinberging gedacht? Houten tuinbergingen creëren namelijk net dat beetje extra opbergruimte voor al uw spullen zoals (tuin)gereedschap, fietsen, uw tuinmeubelen in de winter en het eventuele speelgoed voor de kinderen. Op deze manier worden uw spullen op een schone, droge en veilige manier opgeborgen. Daarnaast kan een tuinberging ook perfect als klusruimte dienen.

Tuinberging op maat

Een houten tuinberging van Tuinhuiscentrum Van de Munckhof is niet alleen functioneel, maar geeft uw tuin ook een warme en sfeervolle uitstraling. Dit komt door het kwaliteitshout wat wij gebruiken. De mogelijkheden wat betreft onze bergingen zijn enorm. Wilt u een tuinberging met een enkele deur of dubbele openslaande deuren, met dakpannen of dakpanplaten of gemastiekt? En hoe wilt u de raamindeling hebben? Allemaal dingen om over na te denken. Wij maken iedere tuinberging op maat en nemen al uw wensen daarin mee.

Prijsklasse

≈ €6000

Afmetingen

300x300cm

In elke maat leverbaar

Alle soorten tuinhuizen zijn op maat leverbaar. Groot of klein, wij maken het mogelijk.

Bekijk maatwerk

Keuze in daktype

Het type dak kan een grote invloed hebben op de stijl van uw tuinhuis. Daarom bieden wij vele verschillende soorten daktypen.

Bekijk daktypes

Keuze in houtsoort

Gaat u voor een moderne of landelijke stijl? Met de verschillende houtsoorten is uw tuinhuis volledig aan te passen aan uw wensen.

Bekijk houtsoorten

Kleurkeuze

U kunt uw tuinhuis meer of juist minder laten opvallen door de keuze uit verschillende beschikbare kleuren.

Bekijk kleuren

Extra opties

Naast de keuze uit hout, daktype, maat en kleur zijn er nog meer extra opties beschikbaar, zoals verschillende soorten ramen.

Bekijk de opties

We begeleiden u graag tijdens het gehele proces

Wij delen graag onze kennis. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze adviseurs tekenen het allemaal voor u uit

Tijdens het adviesgesprek met onze adviseurs staan uw wensen centraal. Bent u er al uit of bent u nog in de verkennende fase, wij helpen u graag verder. Op ons showterrein van 1000 m2 kunnen wij u vele mogelijkheden tonen. Alles wat u hier vindt, is aan te passen aan uw wensen.

Tekenen

Nadat onze adviseurs uw wensen in beeld hebben gebracht en u hebben voorzien van een passende offerte, komen onze werkvoorbereiders in beeld. Zij verzorgen een werktekening met bijbehorende 3D aanzichten om u een perfect beeld te geven van wat u straks van ons kunt verwachten. Deze zullen zij ook ter controle naar u toesturen, zodat wij zeker weten dat we uw wensen goed hebben vertaald.

Productie

Na akkoord op de werktekening gaat uw order in productie. In onze eigen werkplaats met ervaren vakmensen wordt uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur geproduceerd.

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken wij alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij bijna al uw wensen vervullen.

Montage

Als de productie gereed is, staan onze montageteams klaar om voor u aan de slag te gaan.

Zij zullen, afhankelijk van de grootte van het project, uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur binnen één tot enkele dagen voor u monteren.

Vrijblijvend advies over een tuinberging

U bent dus niet alleen voor standaard houten bergingen, maar ook voor een maatwerk tuinberging bij ons aan het juiste adres. En doordat wij alles in onze eigen werkplaats fabriceren, zijn de lijntjes altijd kort. Meer weten over onze mogelijkheden? Neem voor meer informatie of een vrijblijvend advies gerust contact met ons op. We vertellen u dan graag wat we voor u kunnen betekenen.

U bent ook van harte welkom op ons showterrein in Neerkant. Hier kunt u een houten tuinberging vanbinnen en vanbuiten bekijken. Ook kunnen we u direct een prijsindicatie geven voor de tuinberging die u op het oog heeft. Levering door heel Nederland en België.

Tuinhuiscentrum Van de Munckhof, de maker van mooi en betaalbaar maatwerk, is 6 dagen per week geopend!

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.