Garage kapschuur

Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Garage kapschuur

U wilt een garage bij uw huis, maar wilt hierbij niet voor een standaard, dichte garage gaan? Dat gedoe iedere keer met het moeten openen van de garage, en dan na het naar buiten rijden de deur ook weer dicht moeten doen. Dan is het beter om de keuze te maken voor een garage kapschuur. U heeft dan namelijk een mooie overkapping voor uw auto, waar u wel zonder problemen meteen naar buiten rijdt. Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken we graag een garage kapschuur op maat voor u.

Uw auto veilig onder een kapschuur

Met een kapschuur garage heeft u een mooie, stijlvolle overkapping voor uw auto. We maken deze overkapping helemaal op maat, van het soort hout dat u wenst. Kies bijvoorbeeld voor Douglas hout, of een van de andere soorten hout die wij op voorraad hebben. Zo weet u zeker dat u straks een overkapping heeft die er mooi uitziet en waarmee u er op mag rekenen dat deze uw auto beschermt tegen de weersomstandigheden.

In elke maat leverbaar

Alle soorten tuinhuizen zijn op maat leverbaar. Groot of klein, wij maken het mogelijk.

Bekijk maatwerk

Keuze in daktype

Het type dak kan een grote invloed hebben op de stijl van uw tuinhuis. Daarom bieden wij vele verschillende soorten daktypen.

Bekijk daktypes

Keuze in houtsoort

Gaat u voor een moderne of landelijke stijl? Met de verschillende houtsoorten is uw tuinhuis volledig aan te passen aan uw wensen.

Bekijk houtsoorten

Kleurkeuze

U kunt uw tuinhuis meer of juist minder laten opvallen door de keuze uit verschillende beschikbare kleuren.

Bekijk kleuren

Extra opties

Naast de keuze uit hout, daktype, maat en kleur zijn er nog meer extra opties beschikbaar, zoals verschillende soorten ramen.

Bekijk de opties

We begeleiden u graag tijdens het gehele proces

Wij delen graag onze kennis. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze adviseurs tekenen het allemaal voor u uit

Tijdens het adviesgesprek met onze adviseurs staan uw wensen centraal. Bent u er al uit of bent u nog in de verkennende fase, wij helpen u graag verder. Op ons showterrein van 1000 m2 kunnen wij u vele mogelijkheden tonen. Alles wat u hier vindt, is aan te passen aan uw wensen.

Tekenen

Nadat onze adviseurs uw wensen in beeld hebben gebracht en u hebben voorzien van een passende offerte, komen onze werkvoorbereiders in beeld. Zij verzorgen een werktekening met bijbehorende 3D aanzichten om u een perfect beeld te geven van wat u straks van ons kunt verwachten. Deze zullen zij ook ter controle naar u toesturen, zodat wij zeker weten dat we uw wensen goed hebben vertaald.

Productie

Na akkoord op de werktekening gaat uw order in productie. In onze eigen werkplaats met ervaren vakmensen wordt uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur geproduceerd.

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken wij alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij bijna al uw wensen vervullen.

Montage

Als de productie gereed is, staan onze montageteams klaar om voor u aan de slag te gaan.

Zij zullen, afhankelijk van de grootte van het project, uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur binnen één tot enkele dagen voor u monteren.

Soortgelijke projecten

Een garage kapschuur voor meerdere auto’s

Met een kapschuur garage is veel mogelijk. Zo kunt u deze bijvoorbeeld laten maken voor een enkele auto, maar ook voor meerdere auto’s. Zo staan al uw auto’s goed beschermd. Het is ook mogelijk om een kapschuur te maken die u deels gebruikt als garage, maar die daarna ook gebruikt kan worden als overkapping voor bijvoorbeeld een mooie tuinset. Zo staat uw auto veilig en geniet u daarnaast ook nog eens extra van uw tuin.

Meer weten over een garage kapschuur?

We nemen graag alle mogelijkheden een keer met u door. Hiervoor bent u altijd welkom op ons showterrein. Maak een afspraak met ons om hier een keer langs te komen en te bekijken wat wij allemaal voor moois klaar hebben staan. In totaal hebben wij meer dan 50 modellen aan tuinhuisjes en overkappingen voor u neergezet. Doe hier samen met een van onze medewerkers inspiratie op voor uw eigen houten garage kapschuur.

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.