Open kapschuur

Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Open kapschuur

Optimaal genieten in de tuin doet u met een overkapping van Tuinhuiscentrum van de Munckhof. We hebben een groot aantal verschillende overkappingen in ons assortiment, die wij voor u helemaal op maat kunnen bouwen. Zo geniet u straks nog meer van uw tuin! We kunnen bijvoorbeeld een open kapschuur voor u ontwerpen, bouwen en plaatsen.

Wat is een kapschuur eigenlijk?

Een van onze meest populaire overkappingen is een kapschuur. Dit is een overkapping die vrijstaand is. De kapschuur is aan de achterkant afgedekt, maar aan de drie andere zijden is deze open. Door de muur aan de achterkant geniet u een stukje meer privacy dan bijvoorbeeld bij een vrijstaande veranda of pergola. Een houten kapschuur is dan ook bij uitstek geschikt als garage, als buitenkeuken of als extra eetkamer in de tuin.

In elke maat leverbaar

Alle soorten tuinhuizen zijn op maat leverbaar. Groot of klein, wij maken het mogelijk.

Bekijk maatwerk

Keuze in daktype

Het type dak kan een grote invloed hebben op de stijl van uw tuinhuis. Daarom bieden wij vele verschillende soorten daktypen.

Bekijk daktypes

Keuze in houtsoort

Gaat u voor een moderne of landelijke stijl? Met de verschillende houtsoorten is uw tuinhuis volledig aan te passen aan uw wensen.

Bekijk houtsoorten

Kleurkeuze

U kunt uw tuinhuis meer of juist minder laten opvallen door de keuze uit verschillende beschikbare kleuren.

Bekijk kleuren

Extra opties

Naast de keuze uit hout, daktype, maat en kleur zijn er nog meer extra opties beschikbaar, zoals verschillende soorten ramen.

Bekijk de opties

We begeleiden u graag tijdens het gehele proces

Wij delen graag onze kennis. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze adviseurs tekenen het allemaal voor u uit

Tijdens het adviesgesprek met onze adviseurs staan uw wensen centraal. Bent u er al uit of bent u nog in de verkennende fase, wij helpen u graag verder. Op ons showterrein van 1000 m2 kunnen wij u vele mogelijkheden tonen. Alles wat u hier vindt, is aan te passen aan uw wensen.

Tekenen

Nadat onze adviseurs uw wensen in beeld hebben gebracht en u hebben voorzien van een passende offerte, komen onze werkvoorbereiders in beeld. Zij verzorgen een werktekening met bijbehorende 3D aanzichten om u een perfect beeld te geven van wat u straks van ons kunt verwachten. Deze zullen zij ook ter controle naar u toesturen, zodat wij zeker weten dat we uw wensen goed hebben vertaald.

Productie

Na akkoord op de werktekening gaat uw order in productie. In onze eigen werkplaats met ervaren vakmensen wordt uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur geproduceerd.

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken wij alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij bijna al uw wensen vervullen.

Montage

Als de productie gereed is, staan onze montageteams klaar om voor u aan de slag te gaan.

Zij zullen, afhankelijk van de grootte van het project, uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur binnen één tot enkele dagen voor u monteren.

Soortgelijke projecten

Genieten van een kapschuur

We merken dat veel van onze klanten een kapschuur geplaatst willen hebben in hun tuin. Niet verwonderlijk ook, want met een kapschuur heeft u de beschikking over een prachtige overkapping. Een heerlijke plek om samen met uw gezin, vrienden of familie een mooie zomeravond door te brengen. Maar ook als de temperatuur gedaald is blijft de open kapschuur een fijne plek. Zet hier een vuurkorf of infrarood verwarming neer en het blijft genieten!

Meer weten over onze overkappingen?

We vertellen u graag nog veel meer over onze overkappingen. U bent dan ook altijd welkom om een keer langs te komen op ons showterrein. Hier hebben wij de mooiste showmodellen voor u klaar staan, waar u altijd even in of onder plaats kunt nemen. Wij helpen u hier graag aan de inspiratie die u nodig heeft om zelf een keuze te maken voor de perfecte overkapping voor uw tuin. Deze realiseren wij daarna snel voor u, van de mooiste soorten hout.

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.