Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Prieel met overkapping

Een prieel is een mooi, klassiek buitenverblijf voor in de tuin, waar u op zonnige of zelfs regenachtige dagen heerlijk kunt zitten. Tuinhuiscentrum van de Munckhof maakt voor u een prieel dat helemaal voldoet aan al uw wensen. Zo heeft u straks een prieel klaarstaan dat er niet alleen prachtig uitziet, maar dat daarbij ook nog eens heel sterk is. Een ideale plek voor u, waarbij een prieel met overkapping ook nog tot de mogelijkheden behoort.

Laat ons uw prieel bouwen

Genieten in de tuin wordt nog leuker als u hier een prieel hebt staan. Heeft u ruimte over in uw tuin? Dan moet het laten bouwen en plaatsen van een prieel geen probleem zijn. We hebben meerdere opties voor u klaarstaan, maar uiteindelijk is het aan u om een prieel te bouwen dat perfect aansluit op uw eigen wensen. Hoe groot moet het prieel worden? Van welke soort hout? En wat voor overkapping wilt u bij uw prieel?

In elke maat leverbaar

Alle soorten tuinhuizen zijn op maat leverbaar. Groot of klein, wij maken het mogelijk.

Bekijk maatwerk

Keuze in daktype

Het type dak kan een grote invloed hebben op de stijl van uw tuinhuis. Daarom bieden wij vele verschillende soorten daktypen.

Bekijk daktypes

Keuze in houtsoort

Gaat u voor een moderne of landelijke stijl? Met de verschillende houtsoorten is uw tuinhuis volledig aan te passen aan uw wensen.

Bekijk houtsoorten

Kleurkeuze

U kunt uw tuinhuis meer of juist minder laten opvallen door de keuze uit verschillende beschikbare kleuren.

Bekijk kleuren

Extra opties

Naast de keuze uit hout, daktype, maat en kleur zijn er nog meer extra opties beschikbaar, zoals verschillende soorten ramen.

Bekijk de opties

We begeleiden u graag tijdens het gehele proces

Wij delen graag onze kennis. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze adviseurs tekenen het allemaal voor u uit

Tijdens het adviesgesprek met onze adviseurs staan uw wensen centraal. Bent u er al uit of bent u nog in de verkennende fase, wij helpen u graag verder. Op ons showterrein van 1000 m2 kunnen wij u vele mogelijkheden tonen. Alles wat u hier vindt, is aan te passen aan uw wensen.

Tekenen

Nadat onze adviseurs uw wensen in beeld hebben gebracht en u hebben voorzien van een passende offerte, komen onze werkvoorbereiders in beeld. Zij verzorgen een werktekening met bijbehorende 3D aanzichten om u een perfect beeld te geven van wat u straks van ons kunt verwachten. Deze zullen zij ook ter controle naar u toesturen, zodat wij zeker weten dat we uw wensen goed hebben vertaald.

Productie

Na akkoord op de werktekening gaat uw order in productie. In onze eigen werkplaats met ervaren vakmensen wordt uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur geproduceerd.

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken wij alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij bijna al uw wensen vervullen.

Montage

Als de productie gereed is, staan onze montageteams klaar om voor u aan de slag te gaan.

Zij zullen, afhankelijk van de grootte van het project, uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur binnen één tot enkele dagen voor u monteren.

Soortgelijke projecten

Tuinhuisjes op maat

We hebben door de jaren heen heel wat tuinhuisjes en overkappingen gebouwd. We zetten onze ervaring graag in om ook voor u een overkapping mogelijk te maken. We gaan graag een keer met u zitten om te bespreken hoe dat prieel er in uw dromen uit ziet. We zetten een eerste ontwerp op papier en kijken hier samen met u naar. Goedgekeurd? Dan gaan we aan de slag om uw prieel voor u te maken.

Uw prieel zoals u dat wilt

Voor een mooi prieel hoeft u niet meer verder te zoeken. Dit vindt u namelijk op ons showterrein in Neerkant. We willen onze klanten de mogelijkheid geven om met eigen ogen te bekijken wat er allemaal mogelijk is. We geven u hier een rondleiding en er is gelegenheid om uw vragen te stellen. Geef ons door wat uw wensen zijn en wij maken voor u een eerste ontwerp. Aan de hand van uw commentaar hierop gaan wij dan aan de slag met het maken van uw eigen prieel!

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.