Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Houten garage met veranda

Wilt u nog meer van uw tuin kunnen genieten? Maar daarbij de ruimte in uw tuin ook nog beter benutten? Tuinhuiscentrum van de Munckhof neemt graag de mogelijkheden van een nieuwe buitenruimte met u door. Een van onze populaire opties is een houten garage met veranda. U slaat dan twee vliegen in één klap. Niet alleen heeft u een plek waar uw auto, fietsen en andere spullen veilig staan, maar ook een plek waar u heerlijk kunt genieten van de tuin.

Uw spullen veilig in een mooie garage

Die auto zet u natuurlijk het liefste op een plek waar hij helemaal veilig is. Een houten garage van Tuinhuiscentrum van de Munckhof is dan een goede keuze. Wij bouwen een stevige garage van het mooiste hout, waar meer dan genoeg ruimte is voor uw auto. Maar hier kunt u natuurlijk ook nog andere spullen kwijt. Uw fiets bijvoorbeeld, dozen met goederen of uw gereedschap. De mogelijkheden zijn legio!

In elke maat leverbaar

Alle soorten tuinhuizen zijn op maat leverbaar. Groot of klein, wij maken het mogelijk.

Bekijk maatwerk

Keuze in daktype

Het type dak kan een grote invloed hebben op de stijl van uw tuinhuis. Daarom bieden wij vele verschillende soorten daktypen.

Bekijk daktypes

Keuze in houtsoort

Gaat u voor een moderne of landelijke stijl? Met de verschillende houtsoorten is uw tuinhuis volledig aan te passen aan uw wensen.

Bekijk houtsoorten

Kleurkeuze

U kunt uw tuinhuis meer of juist minder laten opvallen door de keuze uit verschillende beschikbare kleuren.

Bekijk kleuren

Extra opties

Naast de keuze uit hout, daktype, maat en kleur zijn er nog meer extra opties beschikbaar, zoals verschillende soorten ramen.

Bekijk de opties

We begeleiden u graag tijdens het gehele proces

Wij delen graag onze kennis. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze adviseurs tekenen het allemaal voor u uit

Tijdens het adviesgesprek met onze adviseurs staan uw wensen centraal. Bent u er al uit of bent u nog in de verkennende fase, wij helpen u graag verder. Op ons showterrein van 1000 m2 kunnen wij u vele mogelijkheden tonen. Alles wat u hier vindt, is aan te passen aan uw wensen.

Tekenen

Nadat onze adviseurs uw wensen in beeld hebben gebracht en u hebben voorzien van een passende offerte, komen onze werkvoorbereiders in beeld. Zij verzorgen een werktekening met bijbehorende 3D aanzichten om u een perfect beeld te geven van wat u straks van ons kunt verwachten. Deze zullen zij ook ter controle naar u toesturen, zodat wij zeker weten dat we uw wensen goed hebben vertaald.

Productie

Na akkoord op de werktekening gaat uw order in productie. In onze eigen werkplaats met ervaren vakmensen wordt uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur geproduceerd.

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken wij alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij bijna al uw wensen vervullen.

Montage

Als de productie gereed is, staan onze montageteams klaar om voor u aan de slag te gaan.

Zij zullen, afhankelijk van de grootte van het project, uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur binnen één tot enkele dagen voor u monteren.

Soortgelijke projecten

Genieten onder een veranda

Dan hebben we ook nog de veranda. De garage is vooral nuttig, de veranda dan vooral aangenaam. U ziet uzelf vast al heerlijk ontspannen op een mooie dag. Zet een mooie tuinset of loungebank onder de veranda en u bent klaar voor de rest van de dag. Bijkomend voordeel van een veranda is dat u ook gelijk beschut zit. Beschut tegen de regen, maar ook voor die momenten dat de zon te fel is.

Meer weten over een houten garage met veranda?

Die houten garage met veranda realiseren we graag voor u. Uw specifieke wensen en eisen op dit gebied nemen we wel graag eerst met u door. Dat kan bij ons showterrein in Neerkant. Hier hebben we vele van onze houten tuingebouwen voor u bij elkaar gezet. Ook een houten garage met veranda vindt u hier natuurlijk terug.

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.