Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Houten garage met puntdak

Bergruimte bij het huis is voor veel mensen een probleem. We verzamelen allemaal steeds meer spullen en vinden het dan moeilijk om deze weg te gooien. In huis is hier dan geen ruimte meer voor, maar waar kan je het dan kwijt? In de garage bijvoorbeeld, waar met een handige indeling altijd wel ruimte over is. Zeker als u een houten garage met puntdak heeft. U kunt dit puntdak gebruiken om nog meer spullen in op te bergen. Tuinhuiscentrum van de Munckhof maakt deze garage graag voor u.

Het nut van een goed puntdak

We bieden u meerdere opties voor het plaatsen van een dak op uw garage. Een plat dak is een standaard keuze, maar een puntdak biedt eigenlijk meer mogelijkheden. In de punt van het dak is het namelijk mogelijk om opbergruimte te realiseren. Sowieso… grotere en langere objecten zet u dan simpelweg overeind. Wanneer wij een houten garage met puntdak realiseren, bekijken we altijd wat uw wensen zijn. Hoe groot moet deze garage bijvoorbeeld worden?

In elke maat leverbaar

Alle soorten tuinhuizen zijn op maat leverbaar. Groot of klein, wij maken het mogelijk.

Bekijk maatwerk

Keuze in daktype

Het type dak kan een grote invloed hebben op de stijl van uw tuinhuis. Daarom bieden wij vele verschillende soorten daktypen.

Bekijk daktypes

Keuze in houtsoort

Gaat u voor een moderne of landelijke stijl? Met de verschillende houtsoorten is uw tuinhuis volledig aan te passen aan uw wensen.

Bekijk houtsoorten

Kleurkeuze

U kunt uw tuinhuis meer of juist minder laten opvallen door de keuze uit verschillende beschikbare kleuren.

Bekijk kleuren

Extra opties

Naast de keuze uit hout, daktype, maat en kleur zijn er nog meer extra opties beschikbaar, zoals verschillende soorten ramen.

Bekijk de opties

We begeleiden u graag tijdens het gehele proces

Wij delen graag onze kennis. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze adviseurs tekenen het allemaal voor u uit

Tijdens het adviesgesprek met onze adviseurs staan uw wensen centraal. Bent u er al uit of bent u nog in de verkennende fase, wij helpen u graag verder. Op ons showterrein van 1000 m2 kunnen wij u vele mogelijkheden tonen. Alles wat u hier vindt, is aan te passen aan uw wensen.

Tekenen

Nadat onze adviseurs uw wensen in beeld hebben gebracht en u hebben voorzien van een passende offerte, komen onze werkvoorbereiders in beeld. Zij verzorgen een werktekening met bijbehorende 3D aanzichten om u een perfect beeld te geven van wat u straks van ons kunt verwachten. Deze zullen zij ook ter controle naar u toesturen, zodat wij zeker weten dat we uw wensen goed hebben vertaald.

Productie

Na akkoord op de werktekening gaat uw order in productie. In onze eigen werkplaats met ervaren vakmensen wordt uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur geproduceerd.

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken wij alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij bijna al uw wensen vervullen.

Montage

Als de productie gereed is, staan onze montageteams klaar om voor u aan de slag te gaan.

Zij zullen, afhankelijk van de grootte van het project, uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur binnen één tot enkele dagen voor u monteren.

Soortgelijke projecten

Gebruik maken van een houten garage

De garages en andere buitenverblijven die wij bouwen zijn altijd gemaakt van hout. Waarom wij hiervoor gekozen hebben? Hout is een mooi, sterk materiaal dat de weersomstandigheden makkelijk aankan. Daarbij is er veel keus qua houtsoorten. Al deze soorten hout hebben hun eigen uitstraling en karakter. U vindt zodoende altijd wel een houtsoort die specifiek op uw wensen aansluit.

Genieten van een houten garage met puntdak

Een houten garage met puntdak is een aanwinst voor uw tuin. Niet alleen staat uw auto hier veilig en kunt u veel spullen kwijt. Een houten garage ziet er simpelweg ook heel mooi uit. Uw tuin krijgt gelijk een geheel andere uitstraling. Deze uitstraling eens met eigen ogen bekijken? Dat kan! We hebben namelijk een showterrein ingericht waar u vele van onze buitenverblijven kunt komen bekijken. Maak hiervoor een afspraak met ons voor de datum die u het beste uitkomt.

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.