Zwarte houten garage

Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Zwarte houten garage

U wilt een houten garage op uw perceel neer laten zetten? Een houten garage die helemaal voor u op maat is gemaakt door vakmensen? Tuinhuiscentrum van de Munckhof is dan de juiste keuze. Wij maken namelijk deze houten garages helemaal op maat. U bepaalt het formaat, de kleur en het gebruikte soort hout. Maar laten we om te beginnen even met u de voordelen van een houten garage met u doornemen.

Waarom een zwarte houten garage?

Er zijn meerdere redenen waarom een houten garage een prima keuze is voor uw nieuwe buitenruimte. Zo hebben houten garages een warme, natuurlijke uitstraling die bij veel verschillende omgevingen past. Hout voegt toch een vleugje charme en authenticiteit toe aan uw buitenruimte. Het is ook een materiaal dat na verloop van tijd mooi kan verouderen, waardoor de garage een uniek karakter krijgt.

In elke maat leverbaar

Alle soorten tuinhuizen zijn op maat leverbaar. Groot of klein, wij maken het mogelijk.

Bekijk maatwerk

Keuze in daktype

Het type dak kan een grote invloed hebben op de stijl van uw tuinhuis. Daarom bieden wij vele verschillende soorten daktypen.

Bekijk daktypes

Keuze in houtsoort

Gaat u voor een moderne of landelijke stijl? Met de verschillende houtsoorten is uw tuinhuis volledig aan te passen aan uw wensen.

Bekijk houtsoorten

Kleurkeuze

U kunt uw tuinhuis meer of juist minder laten opvallen door de keuze uit verschillende beschikbare kleuren.

Bekijk kleuren

Extra opties

Naast de keuze uit hout, daktype, maat en kleur zijn er nog meer extra opties beschikbaar, zoals verschillende soorten ramen.

Bekijk de opties

We begeleiden u graag tijdens het gehele proces

Wij delen graag onze kennis. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze adviseurs tekenen het allemaal voor u uit

Tijdens het adviesgesprek met onze adviseurs staan uw wensen centraal. Bent u er al uit of bent u nog in de verkennende fase, wij helpen u graag verder. Op ons showterrein van 1000 m2 kunnen wij u vele mogelijkheden tonen. Alles wat u hier vindt, is aan te passen aan uw wensen.

Tekenen

Nadat onze adviseurs uw wensen in beeld hebben gebracht en u hebben voorzien van een passende offerte, komen onze werkvoorbereiders in beeld. Zij verzorgen een werktekening met bijbehorende 3D aanzichten om u een perfect beeld te geven van wat u straks van ons kunt verwachten. Deze zullen zij ook ter controle naar u toesturen, zodat wij zeker weten dat we uw wensen goed hebben vertaald.

Productie

Na akkoord op de werktekening gaat uw order in productie. In onze eigen werkplaats met ervaren vakmensen wordt uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur geproduceerd.

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken wij alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij bijna al uw wensen vervullen.

Montage

Als de productie gereed is, staan onze montageteams klaar om voor u aan de slag te gaan.

Zij zullen, afhankelijk van de grootte van het project, uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur binnen één tot enkele dagen voor u monteren.

Soortgelijke projecten

Uw houten garage gaat lang mee

Hout is een duurzaam materiaal dat lang meegaat. Zeker als u hier een van de houtsoorten voor kiest waar wij mee werken. Goed onderhouden houten garages kunnen vele jaren meegaan en bieden een solide structuur voor het beschermen van uw voertuigen en spullen. Daarbij is hout een materiaal dat gemakkelijk kan worden aangepast aan uw specifieke wensen en behoeften. U bepaalt de grootte, indeling en extra functies van uw garage. Zo voldoet u aan uw parkeerbehoeften en opslagvereisten.

Laat ons uw zwarte houten garage maken

Wilt u een houten garage laten bouwen en plaatsen die zwart is? Dat is bij ons mogelijk. Zwart is een stijlvolle en tijdloze kleur die goed past bij een garage. Het geeft een moderne en strakke uitstraling aan de ruimte. Op ons showterrein hebben we meerdere overkappingen, garages, tuinhuizen en schuren klaarstaan. Hier ziet u ook hoe een dergelijk gebouw er in het zwart uitziet. Uiteraard staan wij ook klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.