Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Prieel 3x3

Uw tuin een nieuwe uitstraling geven? Een prieel is daar dan een goede oplossing voor. Wat is er nou mooier als buitenverblijf dan een prieel? Dit geeft uw tuin gelijk een klassieke, romantische look. De perfecte overkapping om bij zonsondergang met uw lief te zitten, of om gewoon een goed boek te lezen. Tuinhuiscentrum van de Munckhof maakt voor u een prieel op maat. Wilt u bijvoorbeeld een prieel van 3x3 meter? Wij realiseren dit voor u.

Genieten van klassieke schoonheid

Tegenwoordig hebben we allerhande soorten overkappingen om onder te zitten, maar vroeger was een prieel een van de weinige opties. Er werden altijd ware kunststukjes gemaakt van deze overkappingen. Wij maken graag een stukje klassieke schoonheid voor u. Neem dan ook contact met ons op om door te geven wat uw wensen zijn voor uw prieel. Kleuren, maten, soort hout… we bespreken alles met u.

In elke maat leverbaar

Alle soorten tuinhuizen zijn op maat leverbaar. Groot of klein, wij maken het mogelijk.

Bekijk maatwerk

Keuze in daktype

Het type dak kan een grote invloed hebben op de stijl van uw tuinhuis. Daarom bieden wij vele verschillende soorten daktypen.

Bekijk daktypes

Keuze in houtsoort

Gaat u voor een moderne of landelijke stijl? Met de verschillende houtsoorten is uw tuinhuis volledig aan te passen aan uw wensen.

Bekijk houtsoorten

Kleurkeuze

U kunt uw tuinhuis meer of juist minder laten opvallen door de keuze uit verschillende beschikbare kleuren.

Bekijk kleuren

Extra opties

Naast de keuze uit hout, daktype, maat en kleur zijn er nog meer extra opties beschikbaar, zoals verschillende soorten ramen.

Bekijk de opties

We begeleiden u graag tijdens het gehele proces

Wij delen graag onze kennis. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze adviseurs tekenen het allemaal voor u uit

Tijdens het adviesgesprek met onze adviseurs staan uw wensen centraal. Bent u er al uit of bent u nog in de verkennende fase, wij helpen u graag verder. Op ons showterrein van 1000 m2 kunnen wij u vele mogelijkheden tonen. Alles wat u hier vindt, is aan te passen aan uw wensen.

Tekenen

Nadat onze adviseurs uw wensen in beeld hebben gebracht en u hebben voorzien van een passende offerte, komen onze werkvoorbereiders in beeld. Zij verzorgen een werktekening met bijbehorende 3D aanzichten om u een perfect beeld te geven van wat u straks van ons kunt verwachten. Deze zullen zij ook ter controle naar u toesturen, zodat wij zeker weten dat we uw wensen goed hebben vertaald.

Productie

Na akkoord op de werktekening gaat uw order in productie. In onze eigen werkplaats met ervaren vakmensen wordt uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur geproduceerd.

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken wij alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij bijna al uw wensen vervullen.

Montage

Als de productie gereed is, staan onze montageteams klaar om voor u aan de slag te gaan.

Zij zullen, afhankelijk van de grootte van het project, uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur binnen één tot enkele dagen voor u monteren.

Soortgelijke projecten

Genieten van een prieel van 3x3 meter

Wanneer wij ingeschakeld worden om een prieel te maken, dan beginnen we met het maken van een ontwerp. We nemen de maten met u door en bekijken wat uw verdere wensen zijn. Als het ontwerp klaar is, dan is het aan u om te beslissen of u hier helemaal tevreden mee bent. Zo ja, dan gaan wij graag aan de slag om uw prieel tot realiteit te maken. Hiervoor gebruiken wij altijd de mooiste soorten hout. U wilt per slot van rekening toch dat uw prieel er jarenlang mooi uit blijft zien!

Kwaliteit van de specialisten

Als het op tuinhuisjes aankomt, dan vindt u bij ons de expertise en kennis. We maken van elke overkapping, tuinhuisje of prieel een uniek bouwwerk, waar u optimaal van zult genieten. We vertellen u hier graag meer over op ons showterrein in Neerkant, waar we 35 verschillende tuinhuisjes en andere overkappingen voor u hebben opgebouwd. Neem dan ook contact met ons op om een afspraak met ons te maken.

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.