Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Paviljoen met overkapping

Op zoek naar een specialist op het gebied van ontwerp, productie en plaatsing van overkappingen in uw tuin? Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof bent u aan het juiste adres voor hoogwaardige houten paviljoens met overkappingen. Een houten paviljoen is een prachtige aanvulling op uw tuin, aangezien het bijdraagt aan een uitnodigende, sfeervolle buitenruimte. Onder zo’n mooi paviljoen met overkapping kunt u straks optimaal ontspannen en genieten.

Waarom kiezen voor een paviljoen met overkapping?

Een paviljoen met overkapping biedt bescherming tegen de zon, regen en wind. Zo kunt u hier het hele jaar door genieten van uw tuin. Een paviljoen is bijvoorbeeld uitermate geschikt als buitenwoonkamer, maar is ook een mooie plek om te socializen of te dineren. Het geeft uw tuin een elegante, natuurlijke uitstraling, zodat u hier met nog meer plezier tijd door zult brengen.

In elke maat leverbaar

Alle soorten tuinhuizen zijn op maat leverbaar. Groot of klein, wij maken het mogelijk.

Bekijk maatwerk

Keuze in daktype

Het type dak kan een grote invloed hebben op de stijl van uw tuinhuis. Daarom bieden wij vele verschillende soorten daktypen.

Bekijk daktypes

Keuze in houtsoort

Gaat u voor een moderne of landelijke stijl? Met de verschillende houtsoorten is uw tuinhuis volledig aan te passen aan uw wensen.

Bekijk houtsoorten

Kleurkeuze

U kunt uw tuinhuis meer of juist minder laten opvallen door de keuze uit verschillende beschikbare kleuren.

Bekijk kleuren

Extra opties

Naast de keuze uit hout, daktype, maat en kleur zijn er nog meer extra opties beschikbaar, zoals verschillende soorten ramen.

Bekijk de opties

We begeleiden u graag tijdens het gehele proces

Wij delen graag onze kennis. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze adviseurs tekenen het allemaal voor u uit

Tijdens het adviesgesprek met onze adviseurs staan uw wensen centraal. Bent u er al uit of bent u nog in de verkennende fase, wij helpen u graag verder. Op ons showterrein van 1000 m2 kunnen wij u vele mogelijkheden tonen. Alles wat u hier vindt, is aan te passen aan uw wensen.

Tekenen

Nadat onze adviseurs uw wensen in beeld hebben gebracht en u hebben voorzien van een passende offerte, komen onze werkvoorbereiders in beeld. Zij verzorgen een werktekening met bijbehorende 3D aanzichten om u een perfect beeld te geven van wat u straks van ons kunt verwachten. Deze zullen zij ook ter controle naar u toesturen, zodat wij zeker weten dat we uw wensen goed hebben vertaald.

Productie

Na akkoord op de werktekening gaat uw order in productie. In onze eigen werkplaats met ervaren vakmensen wordt uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur geproduceerd.

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken wij alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij bijna al uw wensen vervullen.

Montage

Als de productie gereed is, staan onze montageteams klaar om voor u aan de slag te gaan.

Zij zullen, afhankelijk van de grootte van het project, uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur binnen één tot enkele dagen voor u monteren.

Soortgelijke projecten

De voordelen van een paviljoen met overkapping

Een houten paviljoen met overkapping brengt een aantal voordelen met zich mee. Om te beginnen zorgt het voor bescherming tegen weersinvloeden. Het houdt regenwater tegen en voorkomt dat tuinmeubilair of andere items nat worden als het regent. Maar de overkapping biedt ook schaduw. Zo bent u beschermd tegen direct zonlicht op warme dagen. Zo schept u een comfortabele buitenruimte, waar u optimaal kunt genieten van het buitenleven, zelfs bij zonnig weer.

Kom paviljoens kijken bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof

We hebben op ons showterrein een groot aantal houten paviljoens met overkappingen voor u klaarstaan. Hier vindt u ook voorbeelden van onze andere buitenverblijven. Er staan op ons showterrein verschillende modellen, formaten en afwerkingsopties. We helpen u graag met het maken van een keuze voor een houten paviljoen dat helemaal op uw persoonlijke wensen aansluit en die perfect bij uw tuin past.

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.