Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Tuinkantoor geïsoleerd

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof bent u aan het juiste adres als u een buitenruimte wilt creëren waar u kunt werken. Veel mensen krijgen de mogelijkheid om van huis uit te werken. Het is dan niet altijd een ideale situatie om dit daadwerkelijk in uw huis te doen. Wellicht heeft u geen ruimte in huis om een rustig kantoor te maken, of is het dusdanig druk in huis dat concentreren moeilijk is. Een kantoor in de tuin is dan de beste oplossing. Dit tuinkantoor is dan ook geïsoleerd, zodat u het hele jaar door hier kunt werken!

De mogelijkheden van een tuinkantoor

Een kantoor in de tuin neerzetten is een praktische, betaalbare oplossing als u op een rustige plek thuis wilt kunnen werken. Zo kunnen wij voor u een tuinhuisje neerzetten dat helemaal aan uw wensen voldoet. U bepaalt hoe groot het tuinhuisje moet worden en welke voorzieningen het allemaal moet hebben. Wij maken voor u een tuinhuisje op elke plek die u maar wenst. We kunnen hier ook een overkapping aan vastmaken, of een terras, zodat u tussen het werken door even heerlijk kunt ontspannen.

In elke maat leverbaar

Alle soorten tuinhuizen zijn op maat leverbaar. Groot of klein, wij maken het mogelijk.

Bekijk maatwerk

Keuze in daktype

Het type dak kan een grote invloed hebben op de stijl van uw tuinhuis. Daarom bieden wij vele verschillende soorten daktypen.

Bekijk daktypes

Keuze in houtsoort

Gaat u voor een moderne of landelijke stijl? Met de verschillende houtsoorten is uw tuinhuis volledig aan te passen aan uw wensen.

Bekijk houtsoorten

Kleurkeuze

U kunt uw tuinhuis meer of juist minder laten opvallen door de keuze uit verschillende beschikbare kleuren.

Bekijk kleuren

Extra opties

Naast de keuze uit hout, daktype, maat en kleur zijn er nog meer extra opties beschikbaar, zoals verschillende soorten ramen.

Bekijk de opties

We begeleiden u graag tijdens het gehele proces

Wij delen graag onze kennis. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze adviseurs tekenen het allemaal voor u uit

Tijdens het adviesgesprek met onze adviseurs staan uw wensen centraal. Bent u er al uit of bent u nog in de verkennende fase, wij helpen u graag verder. Op ons showterrein van 1000 m2 kunnen wij u vele mogelijkheden tonen. Alles wat u hier vindt, is aan te passen aan uw wensen.

Tekenen

Nadat onze adviseurs uw wensen in beeld hebben gebracht en u hebben voorzien van een passende offerte, komen onze werkvoorbereiders in beeld. Zij verzorgen een werktekening met bijbehorende 3D aanzichten om u een perfect beeld te geven van wat u straks van ons kunt verwachten. Deze zullen zij ook ter controle naar u toesturen, zodat wij zeker weten dat we uw wensen goed hebben vertaald.

Productie

Na akkoord op de werktekening gaat uw order in productie. In onze eigen werkplaats met ervaren vakmensen wordt uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur geproduceerd.

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken wij alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij bijna al uw wensen vervullen.

Montage

Als de productie gereed is, staan onze montageteams klaar om voor u aan de slag te gaan.

Zij zullen, afhankelijk van de grootte van het project, uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur binnen één tot enkele dagen voor u monteren.

Soortgelijke projecten

Een tuinkantoor op maat

Iedereen heeft eigen wensen als het op een tuinkantoor aankomt. We maken het voor u dan ook graag mogelijk om dit helemaal naar wens in te delen. We hebben het dan niet alleen over de afmetingen van het tuinkantoor, maar bijvoorbeeld ook over de kleuren, de gebruikte soort hout en de stijl. Wij helpen u dit tuinkantoor zo te maken dat u hier prettig, in alle rust, uw werk kunt doen.

Inspiratie opdoen bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof

Kom eens kijken op ons showterrein om een goede indruk te krijgen van wat er allemaal mogelijk is bij ons. Tuinhuiscentrum van de Munckhof heeft een terrein van 1.000 m2 ingericht met tuinhuisjes en andere buitenverblijven. We geven u hier een rondleiding en bekijken praktisch welke oplossing het beste op uw persoonlijke wensen aansluit. Aan de hand hiervan gaan wij dan aan de slag met het ontwerpen en bouwen van uw tuinkantoor dat geïsoleerd is.

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.