Kapschuur met veranda

Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Kapschuur met veranda

U heeft uw zinnen gezet op een mooie overkapping voor in uw tuin? Neem een kijkje bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof om te zien hoeveel mogelijkheden u op dit gebied heeft. We hebben in ons assortiment namelijk een groot aantal verschillende overkappingen voor u klaarstaan. Voor een luxe optie waar u optimaal mee gaat genieten van uw tuin en het buitenleven, raden wij u aan om onze kapschuur met veranda eens te bekijken.

Een prachtige kapschuur voor uw tuin

We zouden allemaal het liefste zoveel mogelijk tijd door willen brengen in onze tuin. Hiervoor is het dan goed om een kijkje te nemen bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof. We hebben in ons assortiment een groot aantal overkappingen en tuinhuisjes klaar staan, waar de kapschuur met veranda ook toe behoort. We werken bij het maken van een kapschuur nooit met standaard maten, maar maken deze altijd helemaal zoals onze klant het wil.

In elke maat leverbaar

Alle soorten tuinhuizen zijn op maat leverbaar. Groot of klein, wij maken het mogelijk.

Bekijk maatwerk

Keuze in daktype

Het type dak kan een grote invloed hebben op de stijl van uw tuinhuis. Daarom bieden wij vele verschillende soorten daktypen.

Bekijk daktypes

Keuze in houtsoort

Gaat u voor een moderne of landelijke stijl? Met de verschillende houtsoorten is uw tuinhuis volledig aan te passen aan uw wensen.

Bekijk houtsoorten

Kleurkeuze

U kunt uw tuinhuis meer of juist minder laten opvallen door de keuze uit verschillende beschikbare kleuren.

Bekijk kleuren

Extra opties

Naast de keuze uit hout, daktype, maat en kleur zijn er nog meer extra opties beschikbaar, zoals verschillende soorten ramen.

Bekijk de opties

We begeleiden u graag tijdens het gehele proces

Wij delen graag onze kennis. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze adviseurs tekenen het allemaal voor u uit

Tijdens het adviesgesprek met onze adviseurs staan uw wensen centraal. Bent u er al uit of bent u nog in de verkennende fase, wij helpen u graag verder. Op ons showterrein van 1000 m2 kunnen wij u vele mogelijkheden tonen. Alles wat u hier vindt, is aan te passen aan uw wensen.

Tekenen

Nadat onze adviseurs uw wensen in beeld hebben gebracht en u hebben voorzien van een passende offerte, komen onze werkvoorbereiders in beeld. Zij verzorgen een werktekening met bijbehorende 3D aanzichten om u een perfect beeld te geven van wat u straks van ons kunt verwachten. Deze zullen zij ook ter controle naar u toesturen, zodat wij zeker weten dat we uw wensen goed hebben vertaald.

Productie

Na akkoord op de werktekening gaat uw order in productie. In onze eigen werkplaats met ervaren vakmensen wordt uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur geproduceerd.

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken wij alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij bijna al uw wensen vervullen.

Montage

Als de productie gereed is, staan onze montageteams klaar om voor u aan de slag te gaan.

Zij zullen, afhankelijk van de grootte van het project, uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur binnen één tot enkele dagen voor u monteren.

Soortgelijke projecten

De mooiste overkappingen van hout

Een kapschuur van hout is een prachtige optie als u graag op een duurzame manier wilt genieten van uw tuin. Dankzij de kapschuur met veranda worden die mooie dagen en avonden in de tuin alleen maar langer. Als u daar zit te genieten, dan wilt u toch ook eigenlijk niet meer naar binnen? Ook op koudere dagen is een kapschuur met veranda een goede optie. Zet hier bijvoorbeeld een vuurkorf neer en u geniet toch comfortabel van een gezellige avond.

Meer weten over onze overkappingen?

We nodigen u van harte uit om eens een kijkje te komen nemen op onze website. Hier doet u inspiratie op voor uw eigen kapschuur met veranda. Maar u kunt er ook voor kiezen om een afspraak met ons te maken. U bent dan meer dan welkom op ons showterrein. Hier hebben wij ruim 50 tuinhuisjes en overkappingen klaargezet. Zo krijgt u een goede indruk van wat wij voor u kunnen realiseren. Samen met een van onze medewerkers maakt u dan een keuze voor uw droom op het gebied van een kapschuur met veranda.

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.