Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Buitenverblijven

Welkom bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof, uw betrouwbare partner voor prachtige buitenverblijven. Wilt u genieten van extra leefruimte in uw tuin, een luxe toevluchtsoord creëren of een gastenverblijf bouwen? Wij hebben de perfecte oplossing voor u. Met onze expertise in het ontwerpen en bouwen van luxe buitenverblijven kunnen wij aan al uw wensen voldoen.

Buitenverblijven tuinhuis

Een buitenverblijf is een geweldige toevoeging aan uw tuin. Het biedt een plek waar u kunt ontspannen, dineren, werken of zelfs gasten kunt ontvangen. Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof begrijpen we dat elk buitenverblijf uniek is. Daarom bieden we een breed scala aan ontwerpen en stijlen om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

Naast buitenverblijven kunt u bij ons ook terecht voor het bouwen van een gastenverblijf in uw tuin. Een gastenverblijf in de tuin is een perfecte manier om uw gasten comfortabel te ontvangen en tegelijkertijd hun privacy te waarborgen. Of u nu een tuinhuis met slaapkamer, een tuinhuis als gastenverblijf of een zelfstandige woonruimte wilt creëren, wij hebben de ervaring en expertise om uw gastenverblijf tot leven te brengen.

Prijsklasse

Vanaf €18000

Afmetingen

800×400 cm

Soortgelijke projecten

Op maat gemaakt gastenverblijf bouwen

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof geloven we in maatwerk. Ons team van professionals werkt nauw met u samen om uw wensen en ideeën om te zetten in een prachtig buitenverblijf of gastenverblijf. We begrijpen ook dat budget belangrijk is, daarom bieden we oplossingen voor verschillende prijsklassen, zodat u kunt genieten van kwaliteit en vakmanschap binnen uw budget.

Als u op zoek bent naar luxe, bieden we ook een scala aan luxe buitenverblijven die aan al uw wensen voldoen. Deze buitenverblijven zijn voorzien van hoogwaardige afwerkingen, zoals luxe interieurs, geïsoleerde wanden, en energie-efficiënte opties. Geniet van het ultieme comfort en de elegantie in uw eigen tuin met een luxe buitenverblijf dat aan al uw verwachtingen voldoet.

Een houten gastenverblijf van Tuinhuiscentrum van de Munckhof

Onze buitenverblijven zijn vervaardigd van hoogwaardig hout, dat niet alleen duurzaam en bestand is tegen verschillende weersomstandigheden, maar ook een warme en natuurlijke uitstraling heeft. Of u nu kiest voor een modern design, een klassieke uitstraling of een landelijke charme, wij kunnen het perfecte houten buitenverblijf voor u realiseren.

Meer weten?

Dus als u op zoek bent naar een buitenverblijf, gastenverblijf of een tuinhuis als slaapkamer, neem dan contact met ons op of kom langs op ons showterrein. Wij staan klaar om u te helpen bij het creëren van een prachtige en functionele ruimte in uw tuin, waar u kunt ontspannen, genieten en gasten kunt ontvangen in stijl.

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.