Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Dakpannen

Wanneer u kiest voor een tuinhuis, garage of tuinberging met een punt- of een lessenaarsdak, dan zorgt de afwerking met dakpannen voor een erg mooie uitstraling. En ook voor dakpannen bent u bij Tuinhuiscentrum Van de Munckhof aan het juiste adres. Van de bekende antraciet dakpannen en zwarte dakpannen tot Holland rode dakpannen en nieuw rustieke dakpannen.

Betonpannen type sneldak

Dakpannen leveren wij in vele soorten en vormen

De dakpan die wij het meest gebruiken is de betonpan type sneldek van Monier. Ze zijn in verschillende kleuren leverbaar. Wilt u meer weten over deze soort dakpannen? Bekijk de website www.monier.nl voor meer informatie en de kleurmogelijkheden.

Gebakken dakpannen

Natuurlijk kunt u ook uw eigen dakpannen gebruiken of tegen een meerprijs een ander type pan bestellen, zoals gebakken pannen. Vroeger en nog steeds werd en wordt er in Nederland veelvuldig gebruik gemaakt van gebakken dakpannen. Het grote voordeel? De prachtige uitstraling van deze dakpansoort. Meer weten over deze gebakken dakpannen? Ga dan naar www.wienerberger.nl.

Deze gebakken dakpannen zijn verkrijgbaar in de meest uiteenlopende kleuren. Van blauw gesmoorde dakpannen en natuurrode dakpannen tot herfstkleur dakpannen en cottage rode dakpannen.

De medewerkers van Tuinhuiscentrum Van de Munckhof voorzien u graag van een passend advies omtrent uw dakpannen. Neem vrijblijvend contact met ons op.

In elke maat leverbaar

Alle soorten tuinhuizen zijn op maat leverbaar. Groot of klein, wij maken het mogelijk.

Bekijk maatwerk

Keuze in daktype

Het type dak kan een grote invloed hebben op de stijl van uw tuinhuis. Daarom bieden wij vele verschillende soorten daktypen.

Bekijk daktypes

Keuze in houtsoort

Gaat u voor een moderne of landelijke stijl? Met de verschillende houtsoorten is uw tuinhuis volledig aan te passen aan uw wensen.

Bekijk houtsoorten

Kleurkeuze

U kunt uw tuinhuis meer of juist minder laten opvallen door de keuze uit verschillende beschikbare kleuren.

Bekijk kleuren

Extra opties

Naast de keuze uit hout, daktype, maat en kleur zijn er nog meer extra opties beschikbaar, zoals verschillende soorten ramen.

Bekijk de opties

We begeleiden u graag tijdens het gehele proces

Wij delen graag onze kennis. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze adviseurs tekenen het allemaal voor u uit

Tijdens het adviesgesprek met onze adviseurs staan uw wensen centraal. Bent u er al uit of bent u nog in de verkennende fase, wij helpen u graag verder. Op ons showterrein van 1000 m2 kunnen wij u vele mogelijkheden tonen. Alles wat u hier vindt, is aan te passen aan uw wensen.

Tekenen

Nadat onze adviseurs uw wensen in beeld hebben gebracht en u hebben voorzien van een passende offerte, komen onze werkvoorbereiders in beeld. Zij verzorgen een werktekening met bijbehorende 3D aanzichten om u een perfect beeld te geven van wat u straks van ons kunt verwachten. Deze zullen zij ook ter controle naar u toesturen, zodat wij zeker weten dat we uw wensen goed hebben vertaald.

Productie

Na akkoord op de werktekening gaat uw order in productie. In onze eigen werkplaats met ervaren vakmensen wordt uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur geproduceerd.

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken wij alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij bijna al uw wensen vervullen.

Montage

Als de productie gereed is, staan onze montageteams klaar om voor u aan de slag te gaan.

Zij zullen, afhankelijk van de grootte van het project, uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur binnen één tot enkele dagen voor u monteren.

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.