Alles maßgeschneidert

Produktion in eigener Werkstatt

1000m2 Ausstellungsgelände

Mehr als 35 Modelle ausgestellt

Montage vor Ort

Von unserem eigenen Team, überall

Faire Preise

Unverbindliches Angebot für Ihre persönlichen Wünsche

De makers van mooi en betaalbaar maatwerk

Tuinhuiscentrum van de munckhof

Van de Munckhof Tuinhuiscentrum te Neerkant is dé specialist in tuinhuizen en bouwt sinds 1983 tuinhuizengaragesschuurtjes en prieeltjes in eigen beheer. Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.

Wat uw persoonlijke wensen ook zijn, wij bouwen elk tuinhuis apart. Bij ons zult u dus geen productieserie tuinhuizen tegenkomen. Wij zijn immers de makers van mooi maatwerk. En wat het leuke is aan onze werkwijze, dat de tuinhuizen toch nog vriendelijk blijven voor de portemonnee. Niets houdt u nog tegen om een tuinhuis bij Van de Munckhof Tuinhuiscentrum te kopen.

Naast de tuinhuizen in ons Tuinhuiscentrum bent u bij ons ook aan het juiste adres voor garages, schuurtjes, prieeltjes en overkappingen. Laat u inspireren door ons uitgebreide assortiment of bezoek ons showterrein in Neerkant waar 45 modellen tuinhuizen opgesteld staan. Staat uw favoriet er niet tussen? Geen probleem! Maak uw wensen kenbaar, dan kijken we samen of we het tuinhuis voor u kunnen maken.

Home

Assortiment

Bekijk hier ons assortiment aan tuinhuizen, schuren, buitenverblijven en nog veel meer!

Mehr sehen
Home

Projecten

Benieuwd naar wat wij al eerder hebben gecreëerd? Bekijk hier onze eerdere projecten!

Mehr sehen
Home

Specificaties

We bieden de mogelijkheid om uw tuinhuis volledig naar wens aan te passen. Van houtsoort tot aan dakbedekking, niks is onmogelijk!

Mehr sehen

WIR BEGLEITEN SIE GERNE WÄHREND DES KOMPLETTEN PROZESSES

Wir teilen gerne unser Wissen. Bitte, nehmen Sie Kontakt mit uns auf für ein unverbindliches Erstgespräch.

Onze adviseurs tekenen het allemaal voor u uit

Tijdens het adviesgesprek met onze adviseurs staan uw wensen centraal. Bent u er al uit of bent u nog in de verkennende fase, wij helpen u graag verder. Op ons showterrein van 1000 m2 kunnen wij u vele mogelijkheden tonen. Alles wat u hier vindt, is aan te passen aan uw wensen.

Tekenen

Nadat onze adviseurs uw wensen in beeld hebben gebracht en u hebben voorzien van een passende offerte, komen onze werkvoorbereiders in beeld. Zij verzorgen een werktekening met bijbehorende 3D aanzichten om u een perfect beeld te geven van wat u straks van ons kunt verwachten. Deze zullen zij ook ter controle naar u toesturen, zodat wij zeker weten dat we uw wensen goed hebben vertaald.

Productie

Na akkoord op de werktekening gaat uw order in productie. In onze eigen werkplaats met ervaren vakmensen wordt uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur geproduceerd.

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken wij alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij bijna al uw wensen vervullen.

Montage

Als de productie gereed is, staan onze montageteams klaar om voor u aan de slag te gaan.

Zij zullen, afhankelijk van de grootte van het project, uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur binnen één tot enkele dagen voor u monteren.

WÜNSCHEN SIE AUCH EIN MASSGESCHNEIDERTES GARTENHAUS ?

Besuchen Sie unser Ausstellungsgelände (1000m2)

Dies erfolgt in Form der Holzrahmenbauweise, einer soliden Bauweise, die sicherstellt, dass Sie jahrzehntelang Freude an Ihrem Gartenhaus haben können.