Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Tuinkantoor

Moet u vaak thuiswerken? Dan is er niets zo fijn als een eigen plek waar u in alle rust uw dingen kunt doen. Een tuinkantoor is de perfecte oplossing om ongestoord te kunnen werken.

Een tuinkantoor is een afzonderlijke ruimte, buiten het huis, die specifiek is ontworpen om te gebruiken als werkruimte. Het kan zijn dat u een kantoor in de tuin wilt aanschaffen omdat er in huis geen ruimte voor is, of omdat u op zoek bent naar een rustige omgeving waar u goed in kan werken, studeren of waar u zich goed kan concentreren op andere taken zonder de afleiding van het huis.

Een tuinkantoor van Tuinhuiscentrum van de Munckhof

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof zijn we gespecialiseerd in de verkoop en installatie van tuinhuizen en bijgebouwen. Naast tuinhuizen zijn we ook de specialist in tuinhuis kantoren, ook wel tuinkantoor genoemd. Als u van plan bent om een tuinkantoor te kopen zijn er een aantal factoren waarmee u rekening moet houden. Denk bijvoorbeeld aan de beschikbare ruimte in uw tuin, waarvoor u het kantoor tuinhuis wilt gaan gebruiken, speciale voorkeuren die u heeft en natuurlijk het budget, iedereen wilt natuurlijk een goedkoop tuinkantoor.

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof adviseren we je graag over de verschillende ontwerpen en materialen die beschikbaar zijn voor uw eigen buiten kantoor. Zo kiest u voor een werkplek in de tuin die volledig is afgestemd op uw wensen en behoeften.

Prijsklasse

Vanaf €20.910,-

In elke maat leverbaar

Alle soorten tuinhuizen zijn op maat leverbaar. Groot of klein, wij maken het mogelijk.

Bekijk maatwerk

Keuze in daktype

Het type dak kan een grote invloed hebben op de stijl van uw tuinhuis. Daarom bieden wij vele verschillende soorten daktypen.

Bekijk daktypes

Keuze in houtsoort

Gaat u voor een moderne of landelijke stijl? Met de verschillende houtsoorten is uw tuinhuis volledig aan te passen aan uw wensen.

Bekijk houtsoorten

Kleurkeuze

U kunt uw tuinhuis meer of juist minder laten opvallen door de keuze uit verschillende beschikbare kleuren.

Bekijk kleuren

Extra opties

Naast de keuze uit hout, daktype, maat en kleur zijn er nog meer extra opties beschikbaar, zoals verschillende soorten ramen.

Bekijk de opties

We begeleiden u graag tijdens het gehele proces

Wij delen graag onze kennis. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze adviseurs tekenen het allemaal voor u uit

Tijdens het adviesgesprek met onze adviseurs staan uw wensen centraal. Bent u er al uit of bent u nog in de verkennende fase, wij helpen u graag verder. Op ons showterrein van 1000 m2 kunnen wij u vele mogelijkheden tonen. Alles wat u hier vindt, is aan te passen aan uw wensen.

Tekenen

Nadat onze adviseurs uw wensen in beeld hebben gebracht en u hebben voorzien van een passende offerte, komen onze werkvoorbereiders in beeld. Zij verzorgen een werktekening met bijbehorende 3D aanzichten om u een perfect beeld te geven van wat u straks van ons kunt verwachten. Deze zullen zij ook ter controle naar u toesturen, zodat wij zeker weten dat we uw wensen goed hebben vertaald.

Productie

Na akkoord op de werktekening gaat uw order in productie. In onze eigen werkplaats met ervaren vakmensen wordt uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur geproduceerd.

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken wij alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij bijna al uw wensen vervullen.

Montage

Als de productie gereed is, staan onze montageteams klaar om voor u aan de slag te gaan.

Zij zullen, afhankelijk van de grootte van het project, uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur binnen één tot enkele dagen voor u monteren.

Een luxe of modern tuinkantoor

Als u op zoek bent naar een werkplek in de tuin is een tuinkantoor een goede optie. Er zijn vele mogelijkheden in de uitstraling van een thuiskantoor in de tuin. Denk bijvoorbeeld aan een luxe tuinkantoor, een strak en modern tuinkantoor of een tuinkantoor met overkapping. De mogelijkheden voor kantoor tuinhuis zijn eindeloos. Verder is het bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof mogelijk om een kantoor aan huis te bouwen of om een kantoor in de tuin te bouwen.

Showmodel op het terrein Van de Munckhof Tuinhuiscentrum, overkapping met grote ramen, ingericht met tuinmeubels

Een tuinkantoor op maat bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof zijn we geen fan van een prefab kantoor in de tuin plaatsen. Bij ons kunt u er zeker van zijn dat u geen prefab tuinkantoor krijgt maar een werkplek in de tuin die speciaal op maat gemaakt is voor uw tuin.

Ons doel is om een tuinkantoor te leveren dat aan al uw wensen en behoeften voldoet. Wilt u een geïsoleerd tuinkantoor? Wij kunnen het voor u regelen. Als u kiest voor een geïsoleerd tuinhuis kantoor kunt u zomer én winter genieten van een plek waar u in alle rust kunt werken. Daarnaast heeft een tuinkantoor isoleren nog een voordeel, het is namelijk ook duurzamer dan een niet-geïsoleerd tuinkantoor.

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof bieden we ook verschillende opties in materialen. Wilt u bijvoorbeeld een houten tuinkantoor? Kom voor elkaar! Door te kiezen voor hout geeft u uw thuiskantoor in de tuin een mooie, natuurlijke look.

Meer weten?

Bent u benieuwd of wij een tuinkantoor voor u kunnen bouwen? Of wilt u graag weten wat de prijs voor een tuinkantoor is? Neem gerust contact met ons op, ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het vinden van uw ideale tuin kamer. Klik hier om contact met ons op te nemen.

 

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.