Standaard levering

De bouwwerken van Van de Munckhof worden vervaardigd van 19 mm dikke geïmpregneerde rabatdelen Zweeds rabat of V-groef mogelijk zonder meerprijs. De planken worden stevig bevestigd op een regelwerk van circa 60 x 40 mm, het regelwerk van garages is circa 50 x 75 mm. De wanden worden indien mogelijk in één geheel geleverd. Ramen en deuren, alsmede het glaswerk, zijn in de werkplaats aangebracht. Deze houten frames maken van het bouwwerk een bijzonder sterk geheel, goed voor vele jaren plezier.

Van de Munckhof levert uw bouwwerk inclusief:

  • Betonbanden fundering
  • Glas in ramen en deuren.
  • Deugdelijk hang- en sluitwerk
  • Shingledak, Pannendak of een plat dak.

Alle prijzen op onze website zijn incl. btw en incl. montage in een straal van 60km vanuit Neerkant.
Daarbuiten rekenen wij een meerprijs.

We begeleiden u graag tijdens het gehele proces

Wij delen graag onze kennis. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze adviseurs tekenen het allemaal voor u uit

Tijdens het adviesgesprek met onze adviseurs staan uw wensen centraal. Bent u er al uit of bent u nog in de verkennende fase, wij helpen u graag verder. Op ons showterrein van 1000 m2 kunnen wij u vele mogelijkheden tonen. Alles wat u hier vindt, is aan te passen aan uw wensen.

Tekenen

Nadat onze adviseurs uw wensen in beeld hebben gebracht en u hebben voorzien van een passende offerte, komen onze werkvoorbereiders in beeld. Zij verzorgen een werktekening met bijbehorende 3D aanzichten om u een perfect beeld te geven van wat u straks van ons kunt verwachten. Deze zullen zij ook ter controle naar u toesturen, zodat wij zeker weten dat we uw wensen goed hebben vertaald.

Productie

Na akkoord op de werktekening gaat uw order in productie. In onze eigen werkplaats met ervaren vakmensen wordt uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur geproduceerd.

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken wij alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij bijna al uw wensen vervullen.

Montage

Als de productie gereed is, staan onze montageteams klaar om voor u aan de slag te gaan.

Zij zullen, afhankelijk van de grootte van het project, uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur binnen één tot enkele dagen voor u monteren.

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.