Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Tuinhuis van Ayous hout

Een tuinhuis staat goed in elke tuin. Zeker als u hiervoor kiest voor een tuinhuis van Tuinhuiscentrum van de Munckhof. Wij maken tuinhuizen in alle soorten en maten, waarbij u bij ons altijd mag rekenen op kwaliteit. Zo maken wij bijvoorbeeld voor u een tuinhuis van Ayous hout. Dit is een West-Afrikaanse houtsoort, die een mooie, natuurlijke uitstraling heeft.

Waarom kiezen voor Ayous hout?

Ayous hout is een speciale soort hout, met een lichte nerf en een fijne nerf. Het is een houtsoort die lichtgewicht is, stabiel is en goed bestand is tegen bijvoorbeeld kromtrekken en barsten. Zo is het hout bij uitstek geschikt om buiten te gebruiken, bijvoorbeeld in een tuinhuis! Doordat Ayous hout zo goed te bewerken is, verloopt het constructieproces altijd heel soepel. Zo heeft u straks een huis in de tuin dat er prachtig uitziet en dat daarbij heel duurzaam is!

Soortgelijke projecten

Er is meer mogelijk met uw tuinhuis van Ayous hout

Dat tuinhuis bouwen wij graag voor u. Maar wat zijn, afgezien van de soort hout, dan nog meer wensen die u daarbij verwezenlijkt wilt zien worden? Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om aan uw tuinhuis een extra berging toe te voegen, er een zolder op te plaatsen of een overkapping toe te voegen. Allemaal manieren om ervoor te zorgen dat u straks nog meer geniet van een mooi tuinhuis van Ayous hout.

Uw tuinhuis laten maken door Tuinhuiscentrum van de Munckhof

Onze vakmensen weten als geen ander wat er allemaal mogelijk is bij het maken van een tuinhuis. We gaan graag voor u aan de slag om ervoor te zorgen dat u een tuinhuis krijgt waar u optimaal van kan genieten. Een huis dat helemaal op uw wensen is afgestemd. Kom hiervoor eens kijken op ons showterrein om te zien wat we hier allemaal hebben staan. We nemen dan gelijk al uw wensen met u door.

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.