Tuinhuis met overkapping en puntdak

Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Tuinhuis met puntdak en overkapping

Een tuinhuisje in uw tuin laten neerzetten brengt tal van voordelen met zich mee. Om te beginnen biedt zo’n tuinhuis een extra functionele ruimte waar u verschillende activiteiten kunt ondernemen. Denk aan het opbergen van tuingereedschap, lekker aan de slag gaan met een hobby of zelfs het inrichten van een thuiskantoor. Maar een tuinhuisje voegt ook esthetische waarde toe aan uw tuin. Met de juiste keuze qua look en materiaal is een tuinhuis van Tuinhuiscentrum van de Munckhof een harmonieus en aantrekkelijk element voor uw tuin.

Een tuinhuis met een puntdak en overkapping op maat gemaakt

Als u kiest voor een tuinhuis met een puntdak, dan biedt dat enkele voordelen die het overwegen waard zijn. Een puntdak heeft namelijk een elegante uitstraling en geeft het tuinhuis een traditioneel karakter. Daarbij schept u extra hoogte in het interieur, met meer ruimte die u efficiënt kunt gebruiken. Niet onbelangrijk: het schuine dak zorgt voor een betere afvoer van regenwater, waardoor de levensduur van het tuinhuis wordt verlengd en er ook meteen minder kans op lekkages is.

Soortgelijke projecten

Ook nog een overkapping toevoegen aan uw tuinhuis?

Als u een tuinhuis met puntdak en overkapping wilt laten bouwen en plaatsen, dan opent dat een wereld aan mogelijkheden. Hiermee krijgt u een beschutte buitenruimte, waar u kunt ontspannen, barbecueën of gezellig gasten ontvangen. Kies ervoor om de overkapping direct aan het tuinhuis te bevestigen, of deze apart te plaatsen. Dit hangt dan natuurlijk ook af van de beschikbare ruimte.

Laat uw tuinhuis bouwen door onze experts

Het is belangrijk om bij de bouw van een tuinhuisje voor een betrouwbaar bedrijf te kiezen, dat vakmensen in huis heeft. Tuinhuiscentrum van de Munckhof is dan een uitstekende keuze. We hebben een ruim aanbod aan tuinhuisjes en een showterrein waar u deze alvast kunt bekijken. Zo krijgt u een goede indruk van wat er bij ons allemaal mogelijk is voordat u uw definitieve keuze maakt.

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.