Overkapping met puntdak

Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Overkapping met puntdak

Een puntdak is een soort dak dat we steeds vaker zien bij overkappingen. Dat is ook niet zo verwonderlijk, want dit is namelijk een soort dak dat mooi aansluit bij de stijl van het huis waar de overkapping bij is geplaatst. Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof hebben we al vele overkappingen met puntdak mogen realiseren. We gaan hier dan ook graag voor u mee aan de slag.

De voordelen van een puntdak

Het laten plaatsen van een puntdak op een overkapping brengt meerdere voordelen met zich mee. Om te beginnen ziet een overkapping met een dergelijk dak er mooi uit. Het is dan echt een verlengde van uw huis. Daarbij is de afwatering bij een dergelijk dak altijd zeer goed, u hoeft er niet bang voor te zijn dat er lange tijd water op het dak blijft liggen. Ook zijn de daken aerodynamisch, waardoor de daken bijvoorbeeld goed bestand zijn tegen hevige rukwinden.

In elke maat leverbaar

Alle soorten tuinhuizen zijn op maat leverbaar. Groot of klein, wij maken het mogelijk.

Bekijk maatwerk

Keuze in daktype

Het type dak kan een grote invloed hebben op de stijl van uw tuinhuis. Daarom bieden wij vele verschillende soorten daktypen.

Bekijk daktypes

Keuze in houtsoort

Gaat u voor een moderne of landelijke stijl? Met de verschillende houtsoorten is uw tuinhuis volledig aan te passen aan uw wensen.

Bekijk houtsoorten

Kleurkeuze

U kunt uw tuinhuis meer of juist minder laten opvallen door de keuze uit verschillende beschikbare kleuren.

Bekijk kleuren

Extra opties

Naast de keuze uit hout, daktype, maat en kleur zijn er nog meer extra opties beschikbaar, zoals verschillende soorten ramen.

Bekijk de opties

We begeleiden u graag tijdens het gehele proces

Wij delen graag onze kennis. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze adviseurs tekenen het allemaal voor u uit

Tijdens het adviesgesprek met onze adviseurs staan uw wensen centraal. Bent u er al uit of bent u nog in de verkennende fase, wij helpen u graag verder. Op ons showterrein van 1000 m2 kunnen wij u vele mogelijkheden tonen. Alles wat u hier vindt, is aan te passen aan uw wensen.

Tekenen

Nadat onze adviseurs uw wensen in beeld hebben gebracht en u hebben voorzien van een passende offerte, komen onze werkvoorbereiders in beeld. Zij verzorgen een werktekening met bijbehorende 3D aanzichten om u een perfect beeld te geven van wat u straks van ons kunt verwachten. Deze zullen zij ook ter controle naar u toesturen, zodat wij zeker weten dat we uw wensen goed hebben vertaald.

Productie

Na akkoord op de werktekening gaat uw order in productie. In onze eigen werkplaats met ervaren vakmensen wordt uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur geproduceerd.

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken wij alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij bijna al uw wensen vervullen.

Montage

Als de productie gereed is, staan onze montageteams klaar om voor u aan de slag te gaan.

Zij zullen, afhankelijk van de grootte van het project, uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur binnen één tot enkele dagen voor u monteren.

Soortgelijke projecten

Laat ons een overkapping met puntdak voor u maken

Onze specialisten gaan graag voor u aan de slag met het maken van een overkapping die voorzien is van een puntdak. Zo heeft u straks een prachtige overkapping bij uw huis staan. We maken onze overkappingen en tuinhuisjes altijd van de mooiste materialen. We gebruiken altijd hout, waarbij u de keuze heeft uit meerdere verschillende soorten. We bekijken deze soorten graag samen met u, om een keuze te maken voor de soort die u het meeste aanspreekt.

Meer weten over onze overkappingen met puntdak?

We vertellen u graag meer over de mogelijkheden die u bij ons heeft. Beter nog: we laten u deze mogelijkheden nog liever zien. We hebben op ons ruime showterrein maar liefst 35 modellen voor u klaarstaan. Zo maakt u eenvoudig een keuze voor de stijl die u het meeste aanspreekt. Onze vriendelijke en deskundige medewerkers nemen graag alle mogelijkheden met u door.

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.