Overkapping 2x2

Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Overkapping 2x2

Wilt u nog meer kunnen genieten van uw tuin, maar tegelijkertijd ook extra leefruimte aan uw huis toevoegen? Voor een compacte, functionele oplossing is een overkapping van 2x2 meter een uitstekende keuze. Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof, een gerenommeerd bedrijf gespecialiseerd in op maat gemaakte houten overkappingen en tuinhuisjes, gaan we graag aan de slag voor u om een dergelijke overkapping te maken. Uiteraard gebruiken we hier hout voor, een mooi materiaal dat ook zeer duurzaam is.

Wanneer kiest u voor een overkapping van 2x2 meter?

Een overkapping van 2×2 meter biedt een compacte en efficiënte oplossing voor uw buitenruimte. Het is ideaal voor kleinere tuinen, maar ook als u slechts een beperkte ruimte wilt gebruiken. En de afmetingen lijken dan misschien bescheiden, toch biedt deze overkapping nog steeds voldoende ruimte om te ontspannen, te genieten van uw tuinmeubilair of om een buitenkeuken op te zetten. Het is daarbij vooral ook een praktische keuze, voor als u een extra buitenruimte wilt creëren zonder meteen de hele tuin in beslag te nemen.

In elke maat leverbaar

Alle soorten tuinhuizen zijn op maat leverbaar. Groot of klein, wij maken het mogelijk.

Bekijk maatwerk

Keuze in daktype

Het type dak kan een grote invloed hebben op de stijl van uw tuinhuis. Daarom bieden wij vele verschillende soorten daktypen.

Bekijk daktypes

Keuze in houtsoort

Gaat u voor een moderne of landelijke stijl? Met de verschillende houtsoorten is uw tuinhuis volledig aan te passen aan uw wensen.

Bekijk houtsoorten

Kleurkeuze

U kunt uw tuinhuis meer of juist minder laten opvallen door de keuze uit verschillende beschikbare kleuren.

Bekijk kleuren

Extra opties

Naast de keuze uit hout, daktype, maat en kleur zijn er nog meer extra opties beschikbaar, zoals verschillende soorten ramen.

Bekijk de opties

We begeleiden u graag tijdens het gehele proces

Wij delen graag onze kennis. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze adviseurs tekenen het allemaal voor u uit

Tijdens het adviesgesprek met onze adviseurs staan uw wensen centraal. Bent u er al uit of bent u nog in de verkennende fase, wij helpen u graag verder. Op ons showterrein van 1000 m2 kunnen wij u vele mogelijkheden tonen. Alles wat u hier vindt, is aan te passen aan uw wensen.

Tekenen

Nadat onze adviseurs uw wensen in beeld hebben gebracht en u hebben voorzien van een passende offerte, komen onze werkvoorbereiders in beeld. Zij verzorgen een werktekening met bijbehorende 3D aanzichten om u een perfect beeld te geven van wat u straks van ons kunt verwachten. Deze zullen zij ook ter controle naar u toesturen, zodat wij zeker weten dat we uw wensen goed hebben vertaald.

Productie

Na akkoord op de werktekening gaat uw order in productie. In onze eigen werkplaats met ervaren vakmensen wordt uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur geproduceerd.

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken wij alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij bijna al uw wensen vervullen.

Montage

Als de productie gereed is, staan onze montageteams klaar om voor u aan de slag te gaan.

Zij zullen, afhankelijk van de grootte van het project, uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur binnen één tot enkele dagen voor u monteren.

Soortgelijke projecten

Wat kunt u allemaal doen met een houten overkapping van 2x2 meter?

Een overkapping van 2×2 meter lijkt misschien vrij bescheiden, maar biedt toch een groot aantal mogelijkheden. Zo kunt u de overkapping gebruiken als een beschutte loungeplek, maar ook als een buitenkantoor, een speelruimte voor uw kinderen of als een gezellige leeshoek. Uiteraard kan deze overkapping ook gebruikt worden als opslagruimte voor tuinmeubilair.We nemen graag uw wensen op dit gebied met u door, zodat wij een ontwerp kunnen maken voor een perfecte overkapping.

Laat een overkapping van 2x2 meter maken door Tuinhuiscentrum van de Munckhof

Wij maken altijd gebruik van hoogwaardig hout als we aan de slag gaan met een overkapping. Dit zorgt dan voor een natuurlijke, warme uitstraling. Hout is duurzaam, gemakkelijk te bewerken en kan eenvoudig worden aangepast aan uw persoonlijke smaak en stijl. Denk daarbij ook na over de afwerking van de overkapping. Wilt u deze bijvoorbeeld laten beitsen of verven, zodat het hout extra beschermd wordt tegen weersinvloeden? Dit behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. Op ons showterrein nemen we graag alle mogelijkheden met u door. U ziet dan gelijk hoe uw overkapping er in het echt uit kan komen te zien.

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.