Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Schuur met carport

U wilt een schuur in uw tuin neerzetten? Wist u dan dat het mogelijk is om deze schuur extra functionaliteiten te geven. Zo kunt u bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof bijvoorbeeld kiezen voor een schuur met carport. U heeft dan niet alleen maar een nieuwe schuur, maar ook een mooie plek om uw auto beschut neer te zetten. Deze schuur met carport maken we geheel op maat voor u, zodat u hier straks zonder problemen gebruik van kunt maken.

Waarom een schuur met een carport?

Mensen willen hun auto graag beschut neer kunnen zetten. Veilig voor alle weersomstandigheden en andere dingen die een auto kunnen overkomen die niet overdekt staat. Maar is het dan niet handig om dit te combineren met een berging? Dit is voor ons namelijk heel eenvoudig te realiseren. We gaan dan even met u om tafel zitten om te bekijken wat de afmetingen van de schuur en carport moeten worden, maar ook wat voor stijl u hiervoor het mooiste vindt.

In elke maat leverbaar

Alle soorten tuinhuizen zijn op maat leverbaar. Groot of klein, wij maken het mogelijk.

Bekijk maatwerk

Keuze in daktype

Het type dak kan een grote invloed hebben op de stijl van uw tuinhuis. Daarom bieden wij vele verschillende soorten daktypen.

Bekijk daktypes

Keuze in houtsoort

Gaat u voor een moderne of landelijke stijl? Met de verschillende houtsoorten is uw tuinhuis volledig aan te passen aan uw wensen.

Bekijk houtsoorten

Kleurkeuze

U kunt uw tuinhuis meer of juist minder laten opvallen door de keuze uit verschillende beschikbare kleuren.

Bekijk kleuren

Extra opties

Naast de keuze uit hout, daktype, maat en kleur zijn er nog meer extra opties beschikbaar, zoals verschillende soorten ramen.

Bekijk de opties

We begeleiden u graag tijdens het gehele proces

Wij delen graag onze kennis. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze adviseurs tekenen het allemaal voor u uit

Tijdens het adviesgesprek met onze adviseurs staan uw wensen centraal. Bent u er al uit of bent u nog in de verkennende fase, wij helpen u graag verder. Op ons showterrein van 1000 m2 kunnen wij u vele mogelijkheden tonen. Alles wat u hier vindt, is aan te passen aan uw wensen.

Tekenen

Nadat onze adviseurs uw wensen in beeld hebben gebracht en u hebben voorzien van een passende offerte, komen onze werkvoorbereiders in beeld. Zij verzorgen een werktekening met bijbehorende 3D aanzichten om u een perfect beeld te geven van wat u straks van ons kunt verwachten. Deze zullen zij ook ter controle naar u toesturen, zodat wij zeker weten dat we uw wensen goed hebben vertaald.

Productie

Na akkoord op de werktekening gaat uw order in productie. In onze eigen werkplaats met ervaren vakmensen wordt uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur geproduceerd.

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken wij alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij bijna al uw wensen vervullen.

Montage

Als de productie gereed is, staan onze montageteams klaar om voor u aan de slag te gaan.

Zij zullen, afhankelijk van de grootte van het project, uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur binnen één tot enkele dagen voor u monteren.

Soortgelijke projecten

Genieten van een prachtig bouwwerk in uw tuin

We vinden dat onze producten niet alleen maar functioneel hoeven zijn, maar dat ze er ook nog eens mooi uit mogen zien. Vandaar ook dat wij altijd veel aandacht besteden aan de uitstraling van onze gebouwen voor in de tuin of bij het huis. We gebruiken bij het maken hiervan ook altijd de mooiste materialen. Een schuur met carport maken we altijd van hout. U kiest het soort hout uit de vele opties die we hiervoor klaar hebben staan.

Kom schuren kijken in Neerkant

Die mooie schuur met carport kunt u altijd even komen bekijken op ons showterrein in Neerkant. We hebben hier op een terrein van 1.000 m2 maar liefst 50 verschillende bouwwerken voor u bij elkaar gezet. Hier vindt u alle stijlen, soorten en maten bij elkaar. Zo krijgt u een goede indruk van wat er ook bij u in de tuin precies mogelijk is.

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.