Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Schuur met afdak

Indien u een schuur in uw tuin neer wilt zetten, dan heeft u hier meerdere verschillende mogelijkheden voor. U kunt er bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof bijvoorbeeld voor kiezen om een schuur met afdak te laten bouwen. Met dit afdak zorgt u ervoor dat u niet alleen een mooie schuur heeft, maar ook extra ruimte om spullen onder te stallen, of om onder te schuilen als u in de tuin zit en het begint te regenen.

Kiezen voor een schuur met afdak

Met een schuur met afdak slaat u eigenlijk twee vliegen in een klap. U heeft een mooie schuur waar u spullen in op kunt bergen, of die u als klusruimte kunt gebruiken. Maar u heeft daarbij ook meteen een afdak. Handig als u op een regenachtige dag in de schuur bezig bent en spullen buiten uit moet stallen. Maar daarbij zorgt een afdak ook meteen voor beschutting. Ideaal op een regenachtige dag, maar ook op een erg zonnige dag.

In elke maat leverbaar

Alle soorten tuinhuizen zijn op maat leverbaar. Groot of klein, wij maken het mogelijk.

Bekijk maatwerk

Keuze in daktype

Het type dak kan een grote invloed hebben op de stijl van uw tuinhuis. Daarom bieden wij vele verschillende soorten daktypen.

Bekijk daktypes

Keuze in houtsoort

Gaat u voor een moderne of landelijke stijl? Met de verschillende houtsoorten is uw tuinhuis volledig aan te passen aan uw wensen.

Bekijk houtsoorten

Kleurkeuze

U kunt uw tuinhuis meer of juist minder laten opvallen door de keuze uit verschillende beschikbare kleuren.

Bekijk kleuren

Extra opties

Naast de keuze uit hout, daktype, maat en kleur zijn er nog meer extra opties beschikbaar, zoals verschillende soorten ramen.

Bekijk de opties

We begeleiden u graag tijdens het gehele proces

Wij delen graag onze kennis. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze adviseurs tekenen het allemaal voor u uit

Tijdens het adviesgesprek met onze adviseurs staan uw wensen centraal. Bent u er al uit of bent u nog in de verkennende fase, wij helpen u graag verder. Op ons showterrein van 1000 m2 kunnen wij u vele mogelijkheden tonen. Alles wat u hier vindt, is aan te passen aan uw wensen.

Tekenen

Nadat onze adviseurs uw wensen in beeld hebben gebracht en u hebben voorzien van een passende offerte, komen onze werkvoorbereiders in beeld. Zij verzorgen een werktekening met bijbehorende 3D aanzichten om u een perfect beeld te geven van wat u straks van ons kunt verwachten. Deze zullen zij ook ter controle naar u toesturen, zodat wij zeker weten dat we uw wensen goed hebben vertaald.

Productie

Na akkoord op de werktekening gaat uw order in productie. In onze eigen werkplaats met ervaren vakmensen wordt uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur geproduceerd.

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken wij alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij bijna al uw wensen vervullen.

Montage

Als de productie gereed is, staan onze montageteams klaar om voor u aan de slag te gaan.

Zij zullen, afhankelijk van de grootte van het project, uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur binnen één tot enkele dagen voor u monteren.

Soortgelijke projecten

Kies voor een afdak van Tuinhuiscentrum van de Munckhof

We raden u aan om eens een kijkje te nemen bij de mogelijkheden die wij u te bieden hebben. Wij maken voor u namelijk een schuur met afdak geheel op maat. We kunnen dan samen met u bekijken wat voor formaat schuur er in uw tuin past. Daarna bekijken we van welk hout u de schuur gemaakt wilt hebben. Wij kiezen altijd voor hout, aangezien dit een mooi, duurzaam materiaal is dat de weersomstandigheden kan weerstaan.

50 overkappingen op ons showterrein

We hebben een showterrein voor u ingericht waar we wel 50 verschillende schuren, overkappingen en tuinhuisjes bij elkaar hebben staan. We raden u dan ook aan om hier eens te komen kijken, om te zien welke overkapping het beste aansluit op uw persoonlijke wensen. We vertellen u alles wat u maar wilt weten over de mogelijkheden die u bij ons heeft. Daarna bespreken we uw persoonlijke wensen en gaan wij aan de slag met het maken van een ontwerp voor u.

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.